Wat kan men Financial Performance Analyse zijn?

Met toegenomen concurrentie, is de marktconcentratie en regelgeving, British Telecom (BT) de werknemer een aantal tactieken om de winstgevendheid te handhaven, marktaandeel en de financiële prestaties. Als leiders van de Info-Communications en wereldwijd ventures, zijn aanbestedende BT deel van hun bedrijfsactiviteiten, diensten en overdracht van bevoegdheden aan gespecialiseerde takken, waardoor het bereiken van economische efficiëntie.

Kumar Manoj, een supply chain consultant beweerde: "De
Vermindering van de kosten tegelijkertijd de risico's te helpen om financiële middelen vrij. In plaats van de aanwending van hulpbronnen in niet-kerngebieden ze kunnen worden gecontracteerd op operationele kosten. De aanbestedende diensten een deel van BTS is van een levensvatbare keuze in plaats van de opbouw van functies vanuit het niets. Daarbij hebben BT steeg het klantenbestand en re-klanten aangetrokken, die links in de eerste plaats als gevolg van inherente inefficiëntie. BT hebben geprofiteerd van 25% verhoging van zijn meest recente financiële kwartaal (www.cbronline.com / article_news).

Ook hebben veel bankdiensten van Barclays HSBC evenals IT-bedrijven waaronder Microsoft, gevolgd dezelfde kleur wijst op een stijgende trend op de markt. In 2005 BT 91% afkomstig is van zijn omzet in het Verenigd Koninkrijk door communicatie-oplossingen voor woningen en het bedrijfsleven geholpen door de stijgende vraag naar breedband internet diensten. Financiële statistieken blijkt dat: de winst met 32% in 2005 - Een duidelijke aanwijzing van een betere marktprestaties. In de wereldwijde markt BT hebben ervaren enorme groei en belooft "Doorgaan [ING) te ontwikkelen, onze acquisitie strategie, in onze medewerkers, onze competenties en onze wereldwijde capaciteiten investeren en ontgrendelen van de waarde van onze acquisities en partnerships". BT nog steeds een van de marktleiders in telecommunicatie. Het begon zijn reis als een staatsbedrijf. Na de privatisering in de jaren 1990 toont een geleidelijke verschuiving in de herstructurering van activiteiten en het beheer bij de verwezenlijking van de economische doelmatigheid te verbeteren waardoor de winstgevendheid en de financiële prestaties met een ondernemende flair. Het lijkt erop dat BT hebben hun grond omvorming van haar prestaties instabiele een innovatieve en snelgroeiende markt gevonden performer.

Referenties

http://www.btplc.com/Sharesandperformance/Annualreportandreview/Annualreports/Annualreportsarchive.htm

driemaandelijkse nieuwsbrief van BT voor de industrie analisten, Issue 4, juni 2006

https: / / www.btplc.com/Thegroup/Industryanalysts/Newsletter/ANALYST4_5.pdf

McKinsey rapport Ethicalcorp Magazine, http://www.ethicalcorp.com

Papers For You (2006) "P/F/461. Operationele en financiële evaluatie ", Beschikbaar vanaf http://www.coursework4you.co.uk/sprtfina45.htm [22/06/2006]

Papers For You (2006) "P/F/455. Verslag over de zakelijke en financiële prestaties van BT ", Beschikbaar vanaf Papers4you.com [21/06/2006]

http://www.cbronline.com/article_new

[Http://www.industryweek.com/ReadArticle]

No comments:

Post a Comment