Bent u teveel betaalt voor uw lening Verzekeringen?

Wanneer u een lening, is het mogelijk dat je zal lening verzekering om uw betalingen te beschermen worden aangeboden moet je niet in staat om gelijke tred te houden met hen door ziekte of werkloosheid. Echter, veel van de lening verzekeringen aangeboden dekken je voor heel weinig en zijn extreem duur. Als u wilt weten wat je moet betalen voor lening verzekering en wat er dan te voorkomen dit artikel kan je helpen om te beslissen.

Wat is de lening verzekering?

Lening verzekering is vaak bet
Hoeveel kost het?

De prijs van de lening verzekering kan sterk variëren, maar is meestal toegevoegd als een extra om uw betalingen elke maand. Hoewel de betaling cijfer kan kijken klein, als je deze toevoegen aan het totale geleende bedrag en voeg dan het belang van de nummer kan lijken nog veel meer.

Verborgen kosten

Hoewel van een lening lijkt goedkoop, wanneer de betaling de bescherming van de lening is de prijs aanzienlijk kan verhoging van de toegevoegde. Bijvoorbeeld, kan het bedrag dat u terug te betalen op een lening van 5000 pond meer dan 5 jaar te vergroten door meer dan 1.500 pond when lening verzekering is toegevoegd. Vaak wordt de lening verzekering toegevoegd zonder dat u weet van heeft, wat betekent dat je betaalt voor iets dat je niet vragen er zelfs om.

De voordelen

Ondanks de hoge kostprijs, zijn er enkele voordelen aan lening verzekering. Het kan u de vrede van mening dat als er iets moet gebeuren om vervolgens je betalingen die zijn verricht tot maximaal een jaar. Dit betekent dat je niet in financiële moeilijkheden verkeren of het risico van wanbetaling als u ziek bent of gewond zijn. Als dit soort van veiligheid is het belangrijk om u vervolgens krediet verzekering is waarschijnlijk een goed idee.

Gebrek aan dekking

Hoewel het kan je gemoedsrust die u zullen worden gedekt, een lening verzekering is zeer beperkte dekking. Bijvoorbeeld, als u zelfstandigen is het onwaarschijnlijk dat de werkloosheid clausules zullen je te dekken, tenzij uw zakelijke activiteiten heeft stopgezet. Voordat je een lening verzekeringen moet u controleren of u gedekt bent voor de dingen die voor u belangrijk zijn, anders wordt het beleid is niet de moeite waard.

Alternatieven

Er zijn een aantal alternatieven voor de lening van verzekeringen die zijn meestal goedkoper. Ten eerste, kunt u meestal krijgen dezelfde soort lening verzekering onafhankelijk van uw lening aanbieder. De prijs van deze verzekering is meestal veel lager dan de prijs worden aangeboden door uw verzekeringsmaatschappij. Ook kunnen sommige van de bepalingen van de lening verzekering al wordt gedekt door andere verzekeringen die u hebt. Lening verzekering kan de moeite waard zijn, maar tenzij je vallen en kunnen de verzekering dan krijg voor een goede prijs Het is meestal niet de moeite waard. Echter, als je winkel rond en weet precies wat je nodig hebt te laten vallen voor, dan kunt u verzekering die u dekt in het geval dat u niet bij kan houden met uw lening terugbetalingen te vinden.

No comments:

Post a Comment