Investeren in Marokko

Marokko heeft de laatste tijd een forse toename van de buitenlandse investeringen wanneer het aankomt op de vastgoedmarkt. Niet alleen is de Marokkaanse vastgoedmarkt het aanbieden van de beleggers met de prijzen de helft van het bedrag dat in vergelijking met de steden van Europa, worden bepaalde beleidsmaatregelen, zoals belasting-vrije verhuur etc maken van Marokko een hotspot onder beleggers.

De recente consensus is aangetoond, dat de vastgoedmarkt in Marokko langzaam maar gestaag groeit,< terwijl veel regelingen worden aangeboden door de overheid zijn het stimuleren van de markt verder. Dit is juist tijd voor alle beleggers die geïnteresseerd zijn in Marokko vastgoed investeren in de woningen. Zoals de toeristische sector groeit in Marokko, wat met de open skies-beleid en Plan Azure Vision 2010, de prijzen en tarieven van de onroerende goederen in Marokko zijn gebonden te verhogen door vele. Tijdige investeringen zullen ervoor zorgen dat beleggers grote voordelen en de winst halen uit hun investeringen in de Marokkaanse eigenschappen. De vastgoedmarkt zal groeien dan 15% per jaar, terwijl de inkomsten en opbrengsten worden gebonden aan de dubbele cijfers touch in procenten.

Hoewel de eigenschappen zijn nog steeds volop en de prijzen binnen handbereik, investeren nu zal zeker de slimste ding om te doen. Experts voorspellen dat de prijzen in de vastgoedsector van Marokko zal een voortdurende stijging voor de komende vier tot vijf jaar te zien, voordat vertragen van de groei. Op dit moment wordt geschat dat een twee-of drie slaapkamer appartement zou u de kosten rond de 150.000 euro, terwijl een drie slaapkamer villa kan worden in zakken van ongeveer EUR 245.000 for. Ondertussen, voor diegenen die voor de aankoop van appartementen kan een vierkante meter van het gebied te worden gehouden voor zo laag als EUR800. Laatste een jaar heeft gezien dat de prijzen stijgen met bijna 75%.

Hoewel de wereld wordt geconfronteerd met een grote terugval in de economie en de vastgoedmarkten met name, Marokko wordt niet beïnvloed door het helemaal. Terwijl de economie nog steeds geconfronteerd met een gestage stijging van de onroerend goed markten ook steeds sterker met de dag. Verder, voor beleggers, de nieuwe regelingen bevorderd en meer geliberaliseerd belastingsystemen hebben gezorgd voor de stijgende belangstelling van buitenlandse investeerders in Marokko.

Huuropbrengsten in Marokko is vrijgesteld van alle belastingen voor 5 jaar, terwijl de belegger niet nodig te betalen voor de meerwaarden door de verkoop van een onroerend goed na 10 jaar van haar te kopen. Trouwens, eigenschappen die worden verkocht binnen 6 tot 10 jaar van hun aankoop zal moeten betalen voor 10% van de winst, terwijl de eigenschappen verkocht binnen 5 jaar na aankoopdatum zal gevraagd worden om ofwel 20% van de winst of 3% van de totale verkoop prijs te betalen. Sommige van de beste steden genieten van de aandacht van de beleggers in onroerend goed toevallig Casblanca, Rabat, Fès, Marrakech en Tanger. Trouwens, het verwerven van leningen in Marokko is zeer eenvoudig. De rente tarieven variëren van 5,5% naar 6,5%, terwijl ongeveer 70% van het pand had kosten kunnen worden als een lening.

Zoals de toerisme-industrie breidt de vastgoed markt een meer veelbelovende door elke dag die voorbijgaat. Investeer nu verzekerd voor een investering! Wanneer bent u investeren?

No comments:

Post a Comment