Recessionary Maatregelen

Waarschijnlijk voor het eerst in veel van onze levens, wij nu in een positie waar we moeten geld besparen. Voeding, huisvesting, auto kosten allemaal gestegen, maar sommige van ons hebben onze banen verloren en moeten beheren op schamele bedragen.

We zitten in diezelfde positie, dus ik heb er onderzoek naar wat geld te besparen items en hebben informatie gevonden waarvan ik dacht dat misschien van belang kunnen zijn om een aantal van u op zoek om kosten te besparen.

Deze recessie heeft beï
Allereerst en ik geloof allerbelangrijkst, het dat u moet - MOET - gebruik een lijst wanneer je gaat winkelen. Plan uw maaltijden goed voor ongeveer een week van tevoren en alleen te kopen wat je nodig hebt voor de week. Zaag niet terug op hoogwaardige levensmiddelen - kopen wat u normaal zou kopen, Gewoon kopen meer budget-minded - niet kopen meer dan u kunt gebruiken, dus er zal geen afval worden. Check out als de kip is een betere koop deze week dan het rode vlees, bijvoorbeeld, of is dat vis een betere deal dan de hotdogs? Aardappelen zijn een echte maaltijd-brancard en, gekookt goed, het is een prima voedzaam bijgerecht. Doe niet te veel, tenzij u kunt gebruik maken van de restjes in de komende paar dagen in een ontbijt gerecht, of als aardappel pannenkoeken, bijvoorbeeld.

Als u uw hele gezin te krijgen in op de planning, zoveel te beter, dan is er geen "extra's" die worden gekocht in de winkel. Hangen het plan dat u allemaal op de voorkant van de koelkast. Als familie-leden kijken in de koelkast en zeggen: "He, is er geen ijs in here" - verwijzen ze terug naar de lijst dat ze geholpen met de voorbereidingen die week - Vervolgens, wanneer mogelijk, toe te voegen aan de lijst komende week. (Iedereen heeft behoefte aan behandeling van een nu en dan.)

Het voorgestelde artikel hieronder heeft een veel meer hints en tips dan ik net heb gegeven, zodat het uit te proberen voor jezelf. Debt paydown, wonen zuinig naast kruidenier-shopping, en nog veel meer. Onthouden - recessies zijn gekomen en voordat gegaan - dit is niet de eerste en waarschijnlijk zal niet de laatste we zullen zien. Het is een omgekeerde alles - het kan gewoon met ons allemaal een beetje langer dan we willen om dit te realiseren.

Hebben een prachtige dag!

No comments:

Post a Comment