Is uw online Bank Legit?

Bij online bankieren, sommige mensen maken zich zorgen over het bankwezen bij een bank die fishy misschien of kan een scam. Om dit voorkomen, er zijn veel dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat u niet vallen in een scam val. Ook al kun je meestal wijzen op een schuimachtig bank van de mijl, er zijn altijd enkele die dwars door de scheuren die schurft tot miljoenen te stelen van onschuldige mensen.

Oplichterij zijn all over the place. Ze lopen uiteen van telemarketeers tot het interne
De FDIC merk

Als een bank is FDIC verzekerde, dit is een geweldig ondertekenen. Het doel van de FDIC merk het om ervoor te zorgen dat uw geld is verzekerd voor het geval de bank niet onder gaan. Gewoon omdat er een logo op de FDIC banken website betekent niet dat ze zijn verzekerd. Iedereen kan kopiëren en plakken van een FDIC logo op hun website en noemen zichzelf een bank. De beste manier om erachter te komen wanneer een bank is verzekerd is om naar de website van de FDIC gaan op fdic.gov en een zoekopdracht op de bank te doen. Indien de Bank verzekerd is, ziet u de naam pop-up en het geeft je veel informatie.

Controleer de contactgegevens

Als u uw bankzaken online, zien wat te doen soort contact informatie verstrekken. Als de banken u niet voorzien van een gratis nummer te bellen, dit is een grote rode vlag. Alle legitieme banken zullen u voorzien van een telefoonnummer te bellen alleen in geval u vragen hebt. Kijk ook voor de contactgegevens. Voel je vrij om te controleren of het adres is legitiem online. Het is altijd veiliger om het nummer te bellen Ook voor de banken gewoon om te zien wie er op de andere lijn. Stel zoveel vragen als mogelijk om ervoor te zorgen dat ze echt zijn en legit.

Hebben ze vestigingen?

Natuurlijk, als je bankieren bij een bank zoals Bank van Amerika, gaan zij een legitieme bank, maar een aantal internet banken nog wel een paar takken worden dat niet dat veel mensen kennen het. Elk van deze informatie is meestal te vinden op hun website vestigingen en adres. Als een online bank heeft een kantoor, kunt u erop vertrouwen dat de bank niet zal u zwendel uit uw geld.

Als u deze drie stappen, moet u in staat om alle online zwendel te voorkomen als het gaat om uw geld. Zorg ervoor dat u nota neemt van het eerste punt en zoek naar de FDIC logo, dit is erg belangrijk. Herinner me, als je ooit iets te vinden met betrekking tot een visachtig online bank, contact opnemen met de plaatselijke autoriteiten zo spoedig mogelijk omdat niet alleen zal je jezelf besparen, maar ook iemand in de toekomst zouden kunnen vallen in de zwendel val.

No comments:

Post a Comment