Uw Financiële Horoscoop - Waar komt u uit op 65-jarige leeftijd?

95% van de mensen op 65-jarige leeftijd zijn overleden, dood aanbrak, of op een pensioen enz. Hoe hebben ze dit te bereiken? Waarschijnlijk door te doen wat de meeste mensen doen, dat is om een goede opleiding, hard werken, geld besparen, koop loten en het beste van hopen.

4% van de mensen zijn financieel onafhankelijke op de leeftijd van 65 jaar. Wat dit betekent is dat ze kunnen stoppen met werken en blijven om een comfortabele levensstijl. Ze worden absoluut niet rijk Het betekent alleen d
45 dollar 000 per jaar.

1% van de bevolking ouder dan 65 zal worden wat wij noemen "rijk". Het Bureau voor de Statistiek omschrijft rijk als die individuen met een netto waarde van meer dan van $ 1 miljoen. In het jaar 2006 is het onwaarschijnlijk dat 1 miljoen dollar dollar zal iemand de handen omlaag verrijken. In feite veel huizen kosten meer dan $ 1 miljoen.

Daarom kan minder dan 1 op de 100 mensen op 65 jaar worden aangemerkt als echt rijk. Wonen in een van de rijkste landen in de wereld die je kan afvragen hoe dit zo is? Het antwoord is eenvoudig en met een goede baan en loten te kopen is de beste manier terechtkomen in de 95% van de bevolking doet precies hetzelfde als jij 'dood / brak ".

De oplossing is ook eenvoudig. Je moet iets doen, iets, net als dat van de rijkste 1% van de mensen. Er is eigenlijk geen geheimen even hetzij als u waarschijnlijk al bekend met enkele van de manieren waarop deze mensen hebben gecreëerde rijkdom; business / s, aandelen, opties, erfenis, grondstoffen en vastgoed.

Onroerend goed is hoewel de echte topper. Meer mensen zijn rijk geworden van de onroerende dan door enig andere methode. In feite, bijvoorbeeld 95% van miljonairs gebruikte goederen tot ernstige rijkdom te creëren. De meeste toekomstige miljonairs beginnen met zeer weinig en het opbouwen van een grote, kwaliteit vastgoedportefeuille loop van de tijd.

Maar slechts de aanschaf van een paar huizen en hopen voor het beste zou kunnen ook niet werken. Als we breken verder omlaag is waar je koopt, de aard van de eigendom, en wat je er mee doen die echt het verschil maakt. Meer in het bijzonder, het grootste succes en de winsten afkomstig uit de indeling en vastgoedontwikkeling. Vraag het maar aan elke ontwikkelaar miljonair! Gelukkig voor de gemiddelde belegger is heel goed mogelijk om te beginnen met kleine projecten, zoals renovaties en twee heel wat deelsectoren. Jouw kennis en ervaring zal groeien na verloop van tijd zodanig dat je kunt nemen op meer complexe ontwikkeling indien u dit wenst.

Dus welke financiële categorie wil je belanden in? Als u wilt worden in de 1% Ik raden u meer lezen over mijn boek, "Subdivisie Real Estate en Property Development" op [http://www.storesonline.com/site/711577/page/632469] "[http : / / www.storesonline.com/site/711577/page/632469]

Natuurlijk kunt u mijn advies te negeren, maar als je echt wilt, ik weet dat u kunt slagen als ik en velen anderen op een gemiddeld loon hebben gedaan.

No comments:

Post a Comment