Thailand Demonstranten Laat Stuck Honderden

Zoals u bent ongetwijfeld weet er momenteel honderden manifestanten in grootste luchthaven Thailand's enscenering een demonstratie voor hun afkeer van de huidige premier. Het protest heeft geleid tot regelrechte ravage Voor degenen die in de reis-en uit het land.

Het laatste nieuws het verzenden van informatie van honderden vakantiegangers en zakelijke medewerkers gestrand in de muren van de Suvarnabhumi luchthaven in Thailand als de demonstranten blijven hun tot nu toe (meestal) vreedzame pr
Bijna alle vluchten die vertrekken en het betreden van het vliegveld zijn geannuleerd, met een paar gelukkige passagiers ontsnappen aan het land vanochtend vroeg echter verslagen van meer passagiers in slaagt om te laten zoals tot dusver slechts gebaseerd op geruchten. Meeste rapporten hebben benadrukt dat de mensen die vastzitten in Suvarnabhumi niet worden aangeboden veel hulp en tot dusver zijn toevlucht te slapen op iets van het kader van incheckbalies voor de veiligheid riemen.

Interviews met diegenen die nog wachten op nieuws-show mensen die moe zijn, hongerig en bang voor de toekomst te horen. Veel mensen jonge kinderen hebt die behoefte hebben aan voedsel en goederen, zoals de luiers en kleding, ouderen behoefte hebben aan hun medicatie te wachten voor ze thuis, en iedereen als een geheel worden gezien tot ernstige verveling te verdragen terwijl ze wachten op iemand om hen te vertellen wat er gebeurt op.

Naarmate het verhaal zich verder ontwikkelt is het duidelijk zorgen om die gestrand zijn, hoe gaan ze om hun vertraagde verblijf fonds met geld snel opraakt en ze niet in staat om nog meer te maken. Terwijl de financiële markt is zo wankel, en reizen is verricht in alle manieren van bedrijven gaan buste om diefstal van reizigers bezittingen wezen op de verhoging is het belangrijker dan ooit om jezelf verzekeren en de reis je gaat op.

No comments:

Post a Comment