Pre-Pensioen financiële strategieën - leren of relearn to Cook

Er bestaan allerlei grappen over de ouder je wordt, hoe minder je weet waar de keuken is. En er de triomf in het opgeven van diner thuis zodra zij omvat niet de kinderen, die weigeren om de courgette schotel eten. Maar de verdiensten van doen van uw eigen keuken zijn veel uitgebreider dan wat wordt gevraagd ons om die route te nemen die eerder in het leven.

Koken biedt veel potentieel als een bron van kostenbesparingen en het plezier. Wanneer de economie doet ons zoeken naar manieren om te be
Ik heb het niet over pekingeend voor uw zaterdagavond diner. Ik heb het over voedzaam, makkelijk te maken, de gewone maaltijden. Het soort dat je te maken uit wat je bij de hand hebt in plaats van de jacht door middel van vier winkels voor de drie verschillende exotische ingrediënten. (Dat is niet koken. Dat is een culinaire-upmanship.)

Als u al weet hoe dit soort van koken doen, neem dan een schot op meer te doen van het. Als je nog nooit echt bezielt koken, misschien is het tijd om deze vaardigheden aan te leren. U hoeft niet te krijgen luxe, maar te maken wat je bevalt.

Hier volgt een beknopt overzicht van enkele van de grote voordelen met het eten van thuis:

- Je krijgt het hele menu te beslissen. Geen behoefte om vervangende toestemming te vragen.

- Je krijgt de portiegrootte te beslissen, dus je kan een beetje minder te eten.

- Je kunt genieten van wat er als een toekomstige maaltijd. (Maar er is geen noodzaak om genoeg koken voor een Army peloton.)

- U krijgt om te beslissen wanneer u wilt eten. Geen wachttijd voor een tabel.

- Je krijgt wel genieten u wilt. Chili saus op uw aardappelpuree? Wie gaat het verschil te kennen?

- Het kost een stuk minder dan restaurant Food - tenminste als je zijn aandacht.

- U kunt lokale eten van wat de landbouwers in uw omgeving te produceren

No comments:

Post a Comment