7 manieren om een onverslaanbare Credit score te halen

Een credit score geeft aan of een persoon krediet waardig, dat is waarschijnlijk hun rekeningen te betalen. De score is voornamelijk gebaseerd op credit verslagen opgesteld door grote credit rapportage agentschappen. Wanneer u solliciteert naar een lening, buiten betaaldag leningen de leningverstrekkende instelling zal uw credit score en verslag gebruiken om vast te stellen of u niet te lenen geld uit.

Aangezien je score geeft aan hoe u uw geld te beheren en al dan niet betaalt u al uw contri
In feite is het een goede credit score die krijgt u lagere rentetarieven of een betere deal als je een auto of een woningkrediet maken voor grote hoeveelheden.

Om een onverslaanbare credit score, moet u:

1. Meer weten over financiële planning vanaf het moment dat jong. Beginnen met het beheer een spaarrekening en student creditcard goed. Dit vormt de basis van uw credit verslag en de score.

2. Weet je wat een credit score is gebaseerd op en lees alle informatie die op websites door Equifax, Experian en Trans Unie.

3. De sleutel tot een goede credit score is om rekeningen te betalen in de tijd, over de betalingen in gebreke blijvende invloed op de krediet-verslag en de score. Dus, ofwel het opzetten van een online betalingssysteem met uw bank met automatische betaling disbursal of een programma dat uw computer en mobiele geven u herinneringen.

4. Probeer niet te lenen, tenzij noodzakelijk. Credit rapporten bestuderen uw leenpatronen. Meteen vanaf het begin leren te leven binnen uw middelen.

5. Gebruik creditcards met zorg. Gebruik nooit alle beschikbare krediet en alleen de kaart minimale betaling faciliteit te gebruiken in een noodgeval. U moet de begroting van uw uitgaven zodanig dat u kunt uw creditcard rekening te betalen het volledige bedrag bij het einde van de maand waarin de factuur opeisbaar.

6. Controleer regelmatig uw credit verslag voor vergissingen en zorgt ervoor dat u te laten corrigeren.

7. En nooit nauwe oude rekeningen of creditcards als je het terrein zal alleen tot wissen van een krediet geschiedenis dat je hard hebben ingespannen om te bereiken.

Een slechte credit score kan leiden tot verschillende problemen zoals geweigerd krediet, de sluiting van credit cards, en de onmogelijkheid om een woning huren. Wist u dat uw leven is geregistreerd door ondernemingen die de kaart credit verslagen. Ze houden spoor van aspecten zoals: werkgelegenheid geschiedenis; verzekeringsuitkeringen, verzekeringen gehouden; leningen availed, medische dossiers, verhuur geschiedenis woning; creditcards in handen en gebruikt, en nog veel meer.

In het algemeen bedrijven maken gebruik van 22 markers om een credit score te berekenen en de laagst mogelijke score van 300 en de hoogste 850. De score is een gemiddelde van:

o Betaling geschiedenis goed voor 35%.

o Duur van het krediet geschiedenis goed is voor 15%.

o Nieuwe krediet wordt 10%.

O-typen van het krediet gebruikt 10%.

o 30% van schulden wordt.

Het is niet inkomen, maar hoe je geld dat uw credit score beïnvloedt het gebruik. Hoe hoger de score, hoe lager het kredietrisico, dus je moet bereiken en een hoge credit score te handhaven.

No comments:

Post a Comment