Een telefoontje worden Verhoog uw credit score

Kredietlimieten een groot effect hebben op je credit scores. Het systeem van Revolving Gebruik in werking treedt hier. Laat me uitleggen hoe uw kredietlimiet kunt credit score te wijzigen. Stel dat je 10 creditcards hebben met een maximum van $ 500 per stuk. Uw totale kredietlimiet komt uit op $ 5000. Mocht je al gebruikt 2500 dollar uit uw limiet en dan moet je gewoon 50 procent van uw limiet voor u beschikbaar. Nu kredietverstrekkers en credit score agentschappen zullen de beoordeling van uw s
Controle Uw expences:

Krediet beschikbaar te verhogen verzoek kan weg te geven aan onderzoek en deze onderzoeken ook verminderen uw credit score, dus je moet gaan om een limiet te verhogen binnen 14 dagen. De 14 Day periode theorie werkt zeer goed als de credit score evaluatie van agentschappen niet weten waarom de derde partij is uw kredietkaart te vragen. Alle vragen met 14 dagen worden gegroepeerd en als een en wont worden kost geen extra onderzoek naar de rekening. Een ander groot advies is niet aan de toegenomen hoeveelheid rijkelijk gebruik. Zodra u de kredietlimiet verhoogd Doest betekenen dat je begint uitgeven. In feite moet je het bewaren in om een evenwicht tussen uw doorgebracht en beschikbaar te beperken handhaven. Deze strategie kan gemakkelijk gebruikt worden om de zes maanden.

Nog iets wat je moet doen is er zeker, absoluut zeker van dat u uw bestaande rekeningen op tijd betalen. Sommige studies laten zien dat je extra krediet te betalen als je meer dan alleen het minimale bedrag te halen, maar in ieder geval, zorg ervoor dat je op tijd betalen het. Als u een betaling mailinglijst, mail hem ten minste een week voor de vervaldatum om ervoor te zorgen dat het wordt geplaatst op uw account op of vóór de werkelijke vervaldatum.

Een ander nuttig ding is consolidatie van de schuld. U kunt verschillende schulden te consolideren met een agentschap betalen ze af voor je. Nu moet je het geld terug te betalen aan de interne agentschap in plaats van een aantal bedrijven of individuen.

No comments:

Post a Comment