Gas Prijzen - Is het niet spannend om uw spaargeld te branden?

Weet je nog slechts een handvol jaren geleden, toen gas was circa $ 1 per gallon? Hoe verschrikkelijk waren die dagen! Al het geld dat overblijft op onze bankrekening gaf ons geen andere keuze dan om te reizen met onze gezinnen, nieuwe economische kansen te oefenen, en geniet van het leven in het algemeen.

Tijden zijn nu beter, toch? Immers, gas is bijna 3,50 dollar per gallon. Prijzen op alle andere items zijn om te compenseren voor de stijgende brandstofkosten. En, natuurlijk, onze kleine k
Waar je moet het gezin mee op vakantie? Nergens! Welke recreatieve activiteiten moet u nastreeft? Niets. Hoeveel moet je investeren dit jaar? Zero "Waarom?" Simple, wordt al het geld voor die dingen handig in te gaan op de benzinetank.

Ahhh ... Tot slot, het leven is eenvoudig opnieuw.

Ik ben er zeker van sommige mensen die er lang om terug te gaan naar hoe de dingen eerder het geval was, terug naar de dagen dat we de stress van het beslissen waar te gaan op vakantie was. Nou, in het geval dat u een van die vreemde zielen die genoot van geld, wat kan worden gedaan om te compenseren?

First things first ...Ik denk dat we moeten beseffen dat de gasprijzen niet weer naar beneden. Ik weet het ... congres en presidentskandidaten zijn gillen en schreeuwen bij de oliemaatschappijen. Ze zijn het uitvoeren van hun "onderzoek" om naar de onderkant van het probleem. Heb je ooit gemerkt dat zij dit doen elke keer is er een snelle Spike in de gasprijzen? Heb je ook gemerkt dat er niets komt ooit als deze?

De waarheid is dat de gasprijs is het resultaat van vele mondiale economische factoren. Geen de minste daarvan is het feit dat de ontwikkeling van naties beginnen om olie te verbruiken in enorme hoeveelheden. Als de vraag stijgt en de productie geen gelijke tred, raden wat er gebeurt kosten? Welkom in de wondere wereld van vraag en aanbod.

Dus nogmaals, wat als je wilt tot het eenvoudige en rustige leven van moeite om de eindjes aan elkaar te verlaten en terug te keren om de stress van het hebben van meer dan genoeg geld? Nou, moet u ofwel verminderen uw brandstofverbruik, verhoging uw inkomen, of beide.

Er bestaan verschillende manieren, kunt u uw brandstofkosten-zelfs zonder de aanschaf van een hybride vorm. Je kunt verminderen het aantal dagen dat je drive om te werken. Ik weet zeker dat je baas zou het niet erg als je alleen maar kwam om de andere dag.

U kon ook overwegen elimineren andere bronnen van brandstof die echt niet nodig zijn-achtige elektriciteit. Zet de airconditioner, de verlichting en de koelkast geheel af. Mensen overleefden duizenden jaren zonder deze en ik weet zeker dat u dit niet opmerken als je airco deed het niet meer draaien ... vooral in augustus.

Echter, als u denkt dat deze suggesties onpraktisch zijn, kunt u eenvoudig het verhogen van uw inkomen. Ik weet zeker dat je baas zal begrijpen als je een heel groot de vraag doen toenemen om gelijke tred te houden. Niet vergeten om te vragen om voldoende te compenseren voor de gestegen belastingen u zal moeten betalen.

Als een directe verhoging niet werkt, misschien vragen dat je baas betaalt voor uw brandstof van en naar werk. Gewoon houden een dagboek bij van hoeveel u rijdt en naar het werk, figuur uit uw brandstof kosten per mijl, voeg wat extra te doneren aan de IRS, en vervolgens aandringen je baas die toevoegen aan uw check elke betaaldag. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen werk, maar je krijgt waarschijnlijk vernuft je baas om u een bevordering.

Natuurlijk, als u echt terug wilde naar de stress van financiële overvloed, moet je beide doen op een manier waar je bent in controle. Dat betekent dat het verminderen van uw brandstof kosten en de inkomsten te verhogen zonder overleg te plegen met een baas.

Inname van deze route betekent waarschijnlijk beginnen een soort van internet business. Voor wie wil geen keuze hebben, maar hebben het geld voor vakanties en andere activiteiten, op dit moment in de geschiedenis is een kans die nooit eerder is gebruikt.

Natuurlijk zul je moeten leren hoe dit te doen. Dat is niet echt een big deal als het eenvoudiger is dan veel mensen denken. Het meeste is ook vrij, die zal worden gewaardeerd door degenen die proberen om geld in hun zak houden.

Het beste ding over een internet bedrijf is kunt u uw inkomen te verhogen, ZERO geld voor gas omdat u uw huis, en je bent je eigen baas.

Dus daar heb je het! De meesten van ons zal blijven om de vrede niet te hebben op alle financiële beslissingen te nemen, omdat het geld is gewoon allemaal verbrand door de gastank te genieten. Echter, voor degenen die de behoefte voelt te lopen vanaf deze vrede, heeft het internet langs te komen op precies het juiste moment om kun je je eerdere levensstandaard te handhaven.

No comments:

Post a Comment