Updates voor Retail Banking Gedragscode Code in het Verenigd Koninkrijk

De FSA werd gevraagd een voorgestelde nieuwe kader voor de regulering van retailbanking gedragsregels. Dit zou de plaats van de huidige twee bankcodes (de Banking Code en de Business Banking Code). Het nieuwe regime worden uitgevoerd op 1 november 2009, in lijn met de uitvoering van de Payment Services Directive (PSD), dat is Europese wetgeving die van toepassing zijn op de meeste betalingstransacties uitgevoerd door banken en bouwfondsen, alsmede bepaalde aspecten van de operatie van een "betal
De nieuwe regeling omvat de volledige toepassing van onze principes voor het bedrijfsleven, en een nieuwe gedragscode van Business Banking Sourcebook (BCOBS). Het zal worden gecontroleerd en afgedwongen door de FSA. BCOBS zal bestaan uit een aantal nieuwe regels op hoog niveau (van toepassing voor retail banking diensten buiten de werkingssfeer van de PSD) en de overdracht van de bestaande gedragsregels en richtlijnen van toepassing is op deposito te nemen.

Financial Services Compensation Scheme: Herziening van de grenzen en regels gesteld voor de niet-limieten. De FSA is de uitvoering van haar voorstellen voor wijziging van de niet-limieten van de Financial Services Compensation Scheme (FSC). U kunt als volgt te werk gaan.

· Uitbreiding in de limiet voor investeringen en binnenlandse financiering van mediation tot 100% van 50.000 pond, en

· Amendement van de limiet voor de levering van niet-verplichte verzekering leven en de algemene en bemiddeling van de niet-verplichte niet-beleggingsverzekeringen tot 90% van de gehele vordering, zonder bovengrens. De grens voor het verstrekken en bemiddeling van de verplichte verzekeringen zal blijven naar 100% van de vordering, zonder bovengrens.

De nieuwe grenswaarden zal in werking treden op 1 januari 2010, zodat bedrijven de nodige aanpassingen in hun toelichtingen aan de consument doen om de nieuwe grenzen weer te geven.

No comments:

Post a Comment