Veiling Basics

Een veiling start op systematische wijze. De veilingmeester ratels zijn de traditionele signaal bijna iedereen kent. Deze rammelaar kan worden in de vorm van een klok of een snelle brand. De veilingmeester maakt vaak gebruik van een microfoon om dit signaal te versterken voor een dramatisch effect. Dit is zeer belangrijk, omdat er een noodzaak om de aandacht van alle potentiële bieders die geïnteresseerd zijn in het kopen van de juiste manier wordt geveild aan te trekken. Het is ook gebruikelijk< dat veilinghuis voor veel verschillende items te verkopen onder een enkele offerte. Je moet zeer zorgvuldig moet je voor elk van de items die worden verkocht als een pakket te bepalen.

Tijdens de veiling, is het de verantwoordelijkheid van de veilingmeester om iedereen voel me heel comfortabel om een bod uit te brengen. Hoewel er aanwijzingen moeten worden gevolgd, waarvan sommige misschien heel vreemd lijken potentiële bieders, elk bod dient aandacht te worden besteed. Meestal vallen veilingen geschikt voor vele items tegelijk. In dit geval, de snelheid wordt een zeer belangrijke factor. Als een koper, u dus, moet je de berekening snel doen om voor uw bod concurrerend te zijn en redelijk zijn. Bij winnende bieder heeft geen verantwoordelijkheid voor hun producten items zorgen ervoor dat u weet waar zijn uw producten en verzamel ze net zo goed als een plaats waar ze allemaal bij elkaar zodat je houd ze veilig zijn als veiling vordert. Nooit gevangen-up in het bieden - totdat het is onder de ingestelde limiet.

Het kaartnummer van de bieder is diegene die details over de wijze waarop de betalingen voor het item (s) moeten worden gemaakt bevat. Je moet het hele bedrag te betalen dat in de veiling tijdstip. Sommige veilingmeesters accepteren zowel contanten en cheques. Anderen aanvaarden slechts betalingen per cheque. Zorg ervoor dat u in staat bent zich te houden aan deze voorschriften.

Luister naar de instructies van de opening Veilingmeester en neem een nota van de betalingsvoorwaarden, dan pick-up & beveiliging voorwaarden. Nooit erg graag eerste bod, en het is goed om het biedproces om een einde te verlaten wanneer ze kandidaat begint te raken, langzaam. Weten hoe deze veilingmeesters precies zo goed werkt als wat trekt de aandacht. In het geval u het gevoel dat je wilt beginnen met de opening bod dan nooit beginnen met belachelijk lage bod. Dit kan irriteren veilingmeester alsmede vertragen veiling. Begin met de verstandige, hoe laag bod, voor het geval je wilt het bieden eerst doen. Misschien hoeft u alleen een item in een verpakking van een groot aantal onafhankelijke items. In dit geval is het goed om uw opties gewicht aandachtig door alvorens je een bod uitbrengt. Zodra de veilingmeester verklaart het product "verkocht", al dat overblijft is voor de betaling van de goederen die worden gemaakt. In het geval er zijn veel en veiling blijft voor vele dagen, dan kunt u tegen het eind van de dag mensen zijn een beetje moe, verveeld en hebben verlaten en zijn er de koopjes te hebben.

No comments:

Post a Comment