Insider Uiteinden voor Betalen Bills

We hebben allemaal hen ... en partijen meer dan we graag. Maar wat meeste mensen NIET hebben is een permanente strategie voor hun betaling voor maximale voordeel. Dus vandaag ... smart-geld aanbevelingen voor het betalen en het beheer van vrachtbrieven!

1) Maak een lijst van al uw facturen.

Lijst wie je betalen, wanneer de Bills verschuldigd zijn, en of er vertragingstoeslagen. Beheer uw facturen begint door het hebben van de feiten bij uw vingertoppen.

2) Spoel met contant geld?

Als< u in staat bent om een rekening te betalen, willen niet tot het einde (of begin) van de maand te betalen. Plaats daarvan Pay It de dag u het ontvangt. Verwachten dat er zal een dag worden waarop je niet kunt tijd te betalen en zich daarop voorbereiden door ultra snelle betaling nu. Toon de persoon u verschuldigd bent, u bent meest verantwoordelijk door uitbetalende vroege wanneer je kunt. You're gebouw een goed imago voor jezelf - en toekomstige hefboomwerking en hulp wanneer u deze nodig.

3) niet kan betalen al uw rekeningen? Beslis welke Ones terug uitstellen.

Het is essentieel dat u WEET die u facturen sok met betalingsachterstand sancties en welke niet. Late creditcardbetalingen, kan bijvoorbeeld ZEER kostbaar zijn. Electric en gas facturen gewoonlijk uitvoeren geen sancties.

Opmerking: wanneer u niet kan betalen een gegeven Bill is de tijdstip u dankbaar je vastgesteld een voorgeschiedenis van uitbetalende vroeg!

4) Ernstige Cash Problemen? Seize De Initiative.

Meeste mensen verberg wanneer zij geld verschuldigd. Dit is niet slim. Als u weet je gaat niet met alle van een wetsvoorstel beloning wordt in een tijdig (het gebeurt iedereen), vervolgens grijpen het initiatief. Oppakken van de telefoon, bel dan de persoon / bedrijf verschuldigde, en fess up. Zeggen wanneer de factuur verschuldigd is, hoeveel u kunt nu ook betalen ... en wanneer u van plan om het saldo te betalen. Zet deze schriftelijk indien nodig.

Wees geadviseerd: verwacht niet de persoon die u spreken te springen van vreugde wanneer u hen informeren betaling zal worden laat. Echter, er zal waarschijnlijk enige commentaar dat herkent u verantwoordelijk bent dat, in tegenstelling tot de meeste van de mensen die aan hen te danken zijn geld!

5) Nu betalen wanneer u Say U zult Pay

Gelet geïnformeerd uw schuldeiser over wanneer u betaalt, nu betalen op de stip (of vóór, indien kunnen). Dit is het moment dat je je geloofwaardigheid ... dat is iets kun je zeker gebruik in toekomst!

+6) Omstreden Bill? Neem ONMIDDELLIJKE Action!

Heeft u een wetsvoorstel vandaag aan dat je gemaakt happen naar adem? Te veel? Bezaaid met error? Hier is hoe hanteerbaar deze situatie:

NIET de telefoon opneemt juiste weg en zweer een blauwe streep op een ongelukkige werknemer. Integendeel, neem een diepe adem, ga zitten en schrijf de feiten, en niets dan de feiten. Dan bellen en vind de gegevens van de persoon die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van u passen. Geef de naam titel, adres, telefoonnummer en fax.

Een brief schrijven, dat uitsluitend met feiten, niet een onverstandige regel van de "jullie bevat ..." ras. That ondersnijdingen uw zaak en geloofwaardigheid. Laat dit bericht gevoelstemperatuur 's nachts, of totdat het zeker is het louter feit zonder scheldwoorden. Dan mail (of nog beter, fax) is. Vraag om bevestiging van ontvangst.

Laten we nu eens de zaak zitten totdat u hoort van uw schuldeiser. Deze koopt u meestal extra tijd. Toen ze reageren, zie indien zij hebben toegegeven een van uw vorderingen / argumenten. Als dat zo is, altijd dank hen, terwijl de resterende onderneming op de rest. Greep ALLE punten schriftelijk. Dit geeft u maximale controle. Doorgaan dit proces totdat youve 'got zoveel u denkt waarschijnlijk.

Opmerking: iemand was met name behulpzaam bij het sorteren van deze zaak uit? Stuur een bedankbriefje met vriendelijke en kwistig lof. Immers, kunt u deze opnieuw wilt hun hulp!

No comments:

Post a Comment