Wells Fargo - The World's Safest US Bank

In het jaar 2007 Fitch Ratings en Standard & Poor's genaamd de Wells Fargo Bank als "De wereld veiligste bank van de VS ', gebaseerd op de statistieken over een lange periode van buitenlandse valuta beoordelingen. Dit hield ook rekening met bankdeposito ratings op de lange termijn. Met meer dan 48 miljoen klanten wereldwijd is dit een grote bank die een waaier van bancaire en financiële diensten aanbiedt. Het belangrijkste gebieden die door de banken zijn de sector retailbanking, wholesale b
Wells Fargo Bank is in het bestaan een of andere vorm de gemeenschap te dienen bij elke draai sinds haar oprichting in 1852 uit de staat Californië. Deze bank heeft een succesvolle track plaat over de jaren en heeft alle aspecten geteeld in met vele andere financiële instellingen worden gefuseerd met de onderneming op de huidige Wells Fargo Bank vorm, NA Het was ook de enige bank te worden beoordeeld met excellent mark by Standard & Poor's in 2007. Ook al het slechte dat de VS een recessie geraakt en de rest van de wereld gedecimeerd vele andere financiële instellingen Wells Fargo Bank heeft zijn rating te houden op AA niveau.

Deze bank die de vierde grootste bank in de Verenigde Staten is in termen van activa en de tweede grootste bank in de VS als bepaald door de deposito's en andere inkomsten heeft een solide netwerk waarmee ze worden van de dienst aan de verschillende gemeenschappen het allemaal bedient meer dan Amerika. Mensen zijn gerustgesteld als de behandeling van deze bank met een geschiedenis van meer dan 150 jaar, die veel veranderingen in de wereld en de banksector zag gaan door.

De gemeenschap is gekomen om Wells Fargo zien als een bank die te sparen waarde op. Het heeft 80 verschillende business lines voor de geschikte financiële diensten aan haar klanten. Het vertrouwen, dat is opgesteld met elk een van de vestigingen van de Bank nummering 6650 bij de laatste telling en groeien. De sterkte van de werknemers die het mogelijk maakt deze bank om te werken bij de top of de handel is 276.000.

Een ander gebied dat is goed vertegenwoordigd in de communautaire banksector. Dit sector omvat Consumer deposito's voor groepen, de regionale bank-, gediversifieerde producten en rijkdom Management Group. Het is ook een primaire hypotheek makelaar van onafhankelijke kantoren in de VS.

De Wells Fargo Bank beoogt zijnde de nummer een dienstverlener in de VS voor financiële diensten. Hun visie is om mee te groeien met de gemeenschap en de tijden en komen als een van de grootste bedrijven in Amerika. De bedrijf gelooft ook dat de meer producten zij kunnen hun klanten de meer loyale zij zullen worden aan de bank bieden. Zo hebben ze speciaal hun bedrijf om de mensen te dienen om de beste vermogen terwijl het doen van goede zaken. Consumenten zijn tevreden met alle services die worden aangeboden bij de Bank en voel geen behoefte om elders voor al hun financiële behoeften te gaan. Met een uitstekende business model van de Wells Fargo Bank hoopt de gemeenschap dienen voor de komende eeuwen.

No comments:

Post a Comment