Offshore Banking - Waarom is het juridische en zal nooit worden verboden

Hoewel dit artikel over het offshore bankwezen werd geschreven voor de persoon uit de VS, kan het toegepast worden op bijna elk land. Je moet om te controleren of de wetten van je eigen land om te zien of het volgende waar is voor jou ook. Sommige details kunnen verschillen maar over het algemeen geldt voor de meeste landen, omdat veel wetten worden uitgevaardigd met behulp van de Amerikaanse wetgeving als hun gids.

De VS zullen nooit en nog belangrijker NIET hebben nu een wet die het nemen v
Als de VS had een vreemde wet te beperken of te verbieden de beweging van US dollars vanuit de VS naar buiten de VS, daarna de Verenigde Staten zou geen mondiale handel. Ondernemingen in het buitenland zou niet in staat om Amerikaanse goederen en diensten te kopen, omdat ze geen dollars. Ook de VS gevestigde bedrijven niet in staat zijn om goederen en diensten het buitenland te kopen, want in deze landen worden de ondernemingen gebaseerd zou er niet kunnen dollar te accepteren als er geen internationale verkeer van geld via offshore banking toegestaan.

Bovendien zullen alle offshore bedrijven altijd in staat zijn om offshore bankrekeningen te openen in de naam van hun bedrijf en ze zullen altijd in staat zijn om vrijelijk te nemen voordeel van high yield investeringsmogelijkheden in de naam van hun bedrijven. Dat is waarom het belangrijk is om een offshore bedrijf opgericht goedkoop te krijgen en het openstellen van de bankrekeningen in de naam van uw offshore bedrijf nu, terwijl de wetten zijn het meest gunstig.

Op dit moment alle ingezetenen of burgers van de VS, kunnen hun geld legaal naar de meeste van alle landen van de wereld die ze willen. Er is geen beperking voor 99% van de mensen op het bedrag dat zij bewegen, waar ze verplaatsen, of hoe ze bewegen. Maar als je je geld wilt verhuizen naar Iran of Noord-Korea kunt u worden ondervraagd. Maar je volgens de wet hoeft te rapporteren aan de Amerikaanse overheid al het verkeer van contant geld of monetaire instrumenten die bepaalde u uit het land van $ 10.000 of meer. Het is wettelijk toegestaan om het nemen uit het land illegaal maar niet om dit te melden. Maar in een ander artikel zullen we zien dat dit geen betrekking heeft op offshore banking.

Als u een controleren of spaarrekening bij een bank in uw land is de kans groot dat u betaalde inkomstenbelasting reeds op dat geld. Daarom is de enige belasting meer verplicht je op die geld aan een inkomstenbelasting te betalen voor uw regering op het belang van de bank betaalt op die storting. Als u niet u zou krijgen in de problemen, aangezien uw bank rapporten uw belangstelling aan de fiscus als een aangelegenheid van de verplichtingen.

Uw buitenlandse bankrekening kan Ook stapelen belang indien u een rentedragende rekening zetten. Daarom, om het juridische je gewoon de rente verslag verdiend op uw aangifte inkomstenbelasting per jaar en de eventuele verschuldigde belastingen van die rente te betalen. Als u de meerwaarden van alle bestanden die uw bank gekocht voor, of van een hoog rendement investeringen aanzienlijk meldt u deze ook op uw belasting formulier in en betaal geen belastingen verschuldigd door deze meerwaarden. Dit houdt offshore bankwezen juridische voor je.

Dit artikel is beheerst door internationale auteursrechtwetten en wordt beheerst door de wetten van Ezine artikelen. Overtreders van hun regels zal worden gestraft voor zover mogelijk.

No comments:

Post a Comment