Wall Street naar Main Street: nieuws, meningen en commentaar: de 26e apr 2006

Het is woensdag 26-04-2006 en na de toespraak van president Bush heeft gisteren de oliemarkten zijn nog steeds trekken de lijn als de belangrijkste katalysator is nog steeds de situatie in Iran, de stijgende prijzen aan de pomp is een groot vraagteken op als de schakelaar aan de ethanol toevoegingsmiddel kan deels worden de schuld.

De NAMC Newswire "Wall Street naar Main Street"-segment is in zijn geheel alleen beschikbaar voor abonnees. Mis het niet en houd in gedachten dat alle abonnementen< gratis zijn en zal zo blijven. Alles wat u moet doen is naar http://www.namcnewswire.com en voeg uw email adres in om de volledige segmenten ontvangen. We waarderen uw privacy en alle e-mailadressen worden alleen gebruikt voor NAMC aanverwante artikelen en niet gedeeld met derden.

We horen graag van onze lezers / luisteraars, dus laat vallen ons een lijn, misschien heb je een vraag over een bepaald bedrijf of misschien wilt u met ons kennismaken met een bedrijf dat we moeten weten over .. Alles wat u hoeft te doen is ofwel schieten een e-mail ons via ons contact formulier op onze website of http://www.namcnewswire.com ons een oproep gratis op 888-463-9237 tussen de uren van 18:30 and 12u weekdagen. Jouw vraag zou een deel van de Wall Street naar Main Street radioprogramma dat wordt dagelijks gesyndiceerde be.

Bedenk dat je altijd naar de NAMC Radio beluisteren op Streetiq.com, de leider in de financiële podcast. http://www.streetiq.com en is tevens beschikbaar op iTunes.

Politieke Front

Twin zelfmoordaanslagen gericht op het beveiligingspersoneel wiegde noorden van de Sinai in de buurt van de Gazastrook vandaag, twee dagen na de drievoudige bomaanslagen gedood ten minste 18 personen in een resort verder naar het zuiden.

Het lijkt alsof Fox News 'Tony Snow zal de naam Witte Huis perschef van president Bush op een bepaald punt vanochtend een uitstekende vervanger voor Bush.

VS Staatssecretaris Condoleezza Rice en de minister van Defensie Donald Rumsfeld maakte een verrassingsbezoek gebracht aan Irak om steun voor opkomende s lands nieuwe regering tonen.

Toegevoegd Opmerking:

De film over United Flight 93 dat de gebeurtenissen van 11 september in première op afgebeeld is de Tribeca Film en meer dan 90 familieleden van de slachtoffers van vlucht 93 woonden de première. Robert DeNiro erkend aanwezigheid van de verwanten en de aard van de film als hij aangepakt het publiek vóór de Resultaat.

Op een persoonlijke noot, zijnde een New Yorker en het zien van de eerste hand de verwoesting die dag, bijna verlies van mijn vrouw in het WTC wordt wakker en het bijwonen van talloze, ik moet zeggen dat, hoewel voor het grootste deel kan dit een harde film om naar te kijken, is het een verhaal dat verteld moet worden, zodat dat we niet die verloren zijn gegaan en die helden die nooit terug naar huis vergeten. Ik heb nog naar de film te zien, maar voor Robert De Niro, om deze te worden vertoond op het Tribeca Film Festival Het had waardig te zijn.

Voor een gratis abonnement op Wall Street naar Street Algemene Ga naar http://www.namcnewswire.com

Movers en shakers

Sommige grote verhuizers in de handel de vergadering van gisteren onder paus en Talbot (NYSE: POP) die worden verhandeld tot 1,29 dollar af te sluiten op 7,05 dollar, Great American Financial (NYSE: SGR), die worden verhandeld tot 2,53 dollar af te sluiten op 22,65 dollar, Millipore Corp (NYSE: MIL), die verhandeld tot 5,90 dollar af te sluiten op 75,25 dollar, NewMil Bancorp (NASDAQ: NMIL) die worden verhandeld tot 10,92 dollar af te sluiten op 39,83 dollar, NurtiSystem (NASDAQ: NTRI), een bedrijf dat zich in de zone met de zomer van kruipende ooit zo dichtbij, van het aandeel tot 17,31 dollar af te sluiten op 68,01 dollar, Serologicals (NASDAQ: Sero) die worden verhandeld tot 7,83 dollar af te sluiten op 31,15 dollar, Zoran Corp (NASDAQ: ZRAN) die worden verhandeld tot 6,50 dollar af te sluiten op 29,13 dollar and IndyMac Bancorp (NYSE: BDE) die worden verhandeld tot 5,94 dollar aan het sluiten bij 75,99 dollar.

Voor een gratis abonnement op Wall Street naar Street Main naar http://www.namcnewswire.com

Tid Bits

Caterpillar (NYSE: CAT) scheurde door 1e kwartaal prognoses met een 48% stijging in de winst van het verslaan van de analist te schatten en nog steeds de voorraad van de zware machines bedrijf werd gestampt gisteren sloot op 74,93 dollar van 2,45 dollar. Maar net als Geavanceerd Micro Devices (NYSE: AMD) is dit bedrijf werd oversold en voor alle doeleinden is nog steeds een korting krijgt als bij de potentiële te gaan in de dubbele cijfers dit jaar.

Boeing (NYSE: BA) is niet alleen een bedrijf om horloge als winsten worden op weg maar het is een voorraad om eigen. Met belangrijke contracten getekend met China als te laat het is slechts een kwestie van tijd voordat deze relatie groeit veel sterker, een andere avenue van de groei is Boeing te tikken in de andere opkomende markt India. Er zijn dus veel mogelijkheden voor de groei als de voorraad heeft de potentie om een $ 100 aandelen in de komende 6 tot 12 maanden.

Amazon.com 's (NASDAQ: AMZN) winst naar beneden schuiven meer dan 35% als ze aangekondigd eerste kwartaal van 12 dollarcent per aandeel, vergeleken met 78 miljoen dollar, of 18 cent per aandeel, in de zelfde periode een jaar geleden. Zij schilderden een kleurrijk beeld als ze gaf enkele richtsnoeren voor de toekomstige kringen, maar voorzichtigheid is geboden omdat de concurrentie gaat krijgen in felle 2006/07 en de stijgende olieprijzen zullen rijden hun verzendkosten en eten in hun vermogen verdienen ..

Voor een gratis abonnement op Wall Street naar Street Main naar http://www.namcnewswire.com

Furious Five

Dit is de derde van onze "Furious Five 'zien we bedrijven die uitblinken in hun industrie in 2006. Onze derde Naast deze week Furious Five is de Power Inc Integrations (NASDAQ: POWI) het op de Nasdaq verhandeld onder het symbool POWI.

Om onze visie op de Furious Five andere vitale informatie over dit bedrijf en anderen, gewoon om te abonneren op Wall Street Main Street GRATIS aan bij http://www.namcnewswire.com

We kunnen niet genoeg benadrukken dat investeerders nodig hebben om hun due diligence doen, bellen met de bedrijven, krijgen de informatie, contact op met uw beleggingsadviseur en als je er geen hebt overweeg dan een krijgen. Zet op dezelfde tijd in het onderzoeken van deze bedrijven als jij wanneer je naar een nieuwe televisie kopen, is het alleen voor uw bescherming. Als het aankomt op dun verhandelde waardepapieren verspringend uw bestellingen of een limietorder te maken aan een run te voorkomen up.

NAMC Newswire Opmerking

Ga naar de NAMC Newswire er updates zijn om http://www.namcnewswire.com en je kan om de NAMC radio te luisteren voor de audio-versie van "Wall Street naar Main Street 'op http://www.namcnewswire.com/namcradio

Registreren om de Wall Street Hier ontvangt naar Main Street Vrije Dagelijkse Nieuwsbrief Klik naar onze site en klik op de Nieuwsbrief gedeelte. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO's die willen contact met ons kunnen dat doen door naar http://www.namcnewswire.com of bel ons op 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Disclaimer:

Geen van de informatie op de NAMC Newswire is een aanbeveling van de NAMC Newswire de journalist, noch haar moederbedrijf, dat een bepaalde zekerheid, portefeuille effecten, transactie of beleggingsstrategie is geschikt voor elke specifieke investeerders of persoon. Elke individuele belegger moet maken hun eigen onafhankelijke beslissingen ten aanzien van enige zekerheid, portefeuille van effecten, transactie, of beleggingsstrategie featured op de NAMC Newswire of NAMC Radio Eventuele resultaten uit het verleden zijn niet noodzakelijkerwijs indicatief voor toekomstige prestaties. The NAMC Newswire, de journalist, noch haar moedermaatschappij garandeert geen specifieke resultaten of winst, en alle beleggers moeten zich bewust zijn van de werkelijke risico van verlies in het volgen van een strategie of investeringen vermeld op de NAMC Newswire of de NAMC Radio. De strategie besproken of investeringen kunnen fluctueren in prijs of waarde en investeerders kunnen minder terugkrijgen krijgen dan u geïnvesteerd. Voordat die op alle informatie vermeld op de NAMC Newswire website of de NAMC Radio-segment, moeten beleggers overwegen of deze geschikt is voor hun specifieke omstandigheden, en sterk overwegen op zoek naar advies van hun eigen financiële of beleggingsadviseur. Beleggers zijn ook aangespoord om hun eigen due diligence doen voordat investeren in enige beveiliging.

Alle adviezen vermeld op de NAMC Newswire of NAMC Radio zijn gebaseerd op informatie die wordt beschouwd als betrouwbaar te zijn, maar noch de NAMC Newswire de journaliste, haar moedermaatschappij, gelieerde ondernemingen, noch kent garandeert de volledigheid of nauwkeurigheid, en mag niet worden ingeroepen als dusdanig. De verklaringen en adviezen vermeld op de door haar NAMC Newswire journalist zijn gebaseerd op de vooruitzichten op het tijdstip van de verklaring of een advies, en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. NAMC kan soms een positie in de bedrijven dat zij kenmerken, in deze gevallen een passende bekendmaking wordt gedaan.

No comments:

Post a Comment