Ongeclaimd Accounts - Vind en Claim Ongeclaimd Geld

In Amerika zijn bankrekeningen beschouwd als slapende of opgevraagde als er geen activiteit voor een langere tijd en zo het contact met de rekeninghouder verloren is gegaan. De periode van rust nodig zijn voor een rekening die worden aangemerkt als niet opgevraagde varieert van staat tot staat, maar meestal is ongeveer 3 jaar.

Accounts ook geworden opgevraagde wanneer banken niet (een al te vaak voorkomen van deze dagen) en rekeninghouders en denken dat ze al hun geld verloren. Dit is niet al
Als u wilt weten of gesloten vuist vergeten de rekeningen van de stap is contact opnemen met de bankinstelling waar je denkt dat er mogelijk een account die u hebt opgevraagde over vergeten zijn. Vergeet niet dat de opgeëiste rekening hoeven niet in uw naam - het kan in de naam van een gestorven familielid in wiens nalatenschap je een begunstigde. Als u geen idee van welke banken mogen aanhouden van deze opgevraagde rekeningen waarop u recht heeft, kunt u uw staat opgevraagde eigendom contact met een zoeken naar de opgevraagde rekeningen te doen.

Meeste staten "zijn websites die u kunt gebruiken om uw zoekopdracht te doen. Een eenvoudigere optie kan worden naar een website die u helpt zoeken opgevraagde jaarrekeningen en gebruiken hun zoekhulpmiddelen aan een breder zoeken over alle landen waar u denkt dat opgevraagde rekeningen worden gevestigd te voeren. Als u in staat bent om een vermiste account vinden in uw naam of die van iemand wiens nalatenschap heeft u recht op de websites zal u begeleiden in de procedure van het maken van uw vordering.

Naast de hierboven beschreven acties, moet u ook om er zeker van te gaan door middel van de vordering proces. Wees er zeker niet om te stoppen bij het vinden van uw opgeëiste geld in uw zoektocht naar de staat opgevraagde rekeningen wat kunnen verloren zijn gegaan wanneer een bank is mislukt.

Terwijl in meeste gevallen er geen tijdslimiet op lokaliseren opgevraagde rekeningen, onder bepaalde omstandigheden, kan een vordering worden afgewezen op specifieke redenen na een langdurige periode van tijd. Dus zoeken naar verloren rekeningen is iets dat moet zo spoedig mogelijk worden gedaan.

No comments:

Post a Comment