Open Hypotheek - Is het een goede strategie? (Taux Hypothecaire)

Openen hypotheken zijn de enige op de markt waarmee u de aflossing van de hypotheek volledige saldo, zonder boete. In de meeste gevallen, de kredietverlening instellingen bieden hypotheken alleen open met variabele rente, of als een kredietlijn.

Dus met geen vervroegde betaling sancties, waarom niet ieder wil een open hypothecaire?

Het is duurder

Kredietverstrekkers geven het laagste tarief aan de kredietnemers van wie ze weet dat ze interessant zijn verdiencapaciteit voor een bepaalde
Dus hoeveel moet open hypotheken de kosten?

Met het oog op de vrijheid af te werpen uw huis lening (taux hypothecaire) op elk gewenst moment en verwijder de garantie heeft de kredietgever heeft dat hij inkomsten hebben van u voor een vaste tijd, de kredietgever moet een verhoogd up front verdienen zijn .

Als je het vergelijkt met een gesloten variabele rente hypotheek tot een open variabele rente hypotheek, zul je zien dat de gesloten tarief hypotheek is, zoals aangeboden laag als 0,75% lager dan de prime rate. De open variabele rente hypothecaire zal doorgaans worden aangeboden aan de prime rate. Als de prime rate is 6%, de vaste variabele wordt 5,25% of misschien zelfs lager, terwijl de open variabele rente wordt 6%, misschien iets te verlagen tot 5,75%.

Is het te betalen om een open hypotheek? In bepaalde situaties, ja.

Als je weet dat je moet betalen van je hypotheek of het wijzigen van uw lening in 12 maanden zou betalen. - Hypotheque

Hier zijn de voorbeelden:

o Dhr A is voornemens om $ 100.000 te lenen voor zijn huis en besluit op een open hypotheek, omdat hij gaat verkopen huurwoningen en het gebruik van de winst in 12 maanden te betalen van zijn hypotheek (hypotheque). Zijn rente op de open hypotheek is een priemgetal minder 0,25%, 5,75%. Tijdens de eerste 12 maanden Hij betaalt $ 5,634.20 belang en hij heeft een hypotheek saldo van $ 98,133.94.

o Dhr B verkiest een gesloten variabele hypotheek voor zijn 100.000 dollar hypotheek. Hij krijgt een percentage van 0,9% minder prime, met 5,1%. Toen de 12 maanden voorbij zijn, en hij wil betalen van zijn lening, heeft hij een boete van twee maanden belang, dat is 825,35 dollar. Tijdens de periode van 12 maanden heeft hij echter alleen betaald $ 4,999.70 in het belang van. Zijn hypotheek saldo is $ 97,951.97

Dus meneer A met de open hypotheek heeft betaald 816,47 dollar meer dan de hypotheek betalingen Mr B, hoewel de heer B moest een boeterente loon van 825,35 dollar. De kosten van elk van deze hypotheken alleen om gelijk na 12 maanden.

Welke conclusie kan worden genomen?

De open hypotheek (prêt hypothecaire) is een goed idee wanneer u wilt hoge vervroegde betaling sancties te voorkomen. Maar je moet deze alleen gebruiken als je vrij zeker dat het krediet zal worden betaald binnen 12 maanden af. Indien niet, kun je beter gebruik te maken van een lening met vaste rente en risico een uitbetaling boete.

De tijd nemen om de juiste hypotheek strategie, die is gepersonaliseerd aan uw specifieke situatie kan resulteren in grote besparingen te kiezen.

No comments:

Post a Comment