Wat is een E2 Investor visum?

Het krijgen van een groene kaart is iets dat veel mensen de neiging om te werken aan. Dit is iets, wat u zou toestaan om te verblijven, alsook werken in de VS een visum kan worden verkregen op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden, als goed. Het proces van het krijgen van een visum is vrij lang, kostbaar en, vooral, frustrerend. Het brengt veel medische examens, papierwerk, alsmede documenten die moeten worden aangeboden met de Amerikaanse autoriteiten.

Afgezien van de groen
In het geval van de latere situatie, heeft de vijf jaar ervaring in combinatie met een baccalaureaat werden beschouwd pari met een master's degree. Echter, in het geval van een bepaald beroep een doctorstitel vereist die deze persoon een nodig heeft. Elke combinatie van een zekere mate samen met jaren van ervaring is niet te beschouwen als gelijkwaardig. Echter, met een zekere mate zou niet betekenen dat je zeker zou een e2 investeerder een visum te verkrijgen.

Een persoon die wil een visum krijgen als dat moet een goed ontworpen bedrijfsplan waarin uitvoerige informatie bestaat ten aanzien van de aard, alsook de toekomstige functies van het bedrijfsleven hebben, hoe hoog zou de initiële investering, of de werkgelegenheid projecties. Samen met deze dingen kunt u ook de prijzen van onroerend goed, de kosten van materialen, de lonen van werknemers en de financiële jaarrekening evenals anderen.

Hoewel er een aantal bronnen van informatie kan men kiezen, niets beter is dan om zaken te praten immigration advocaat. Nu, dit is een betere keuze voor de investeerder e2 aanvrager van een visum, zodat de gedetailleerde antwoorden ontvangen, die hij wil voor al zijn vragen. Zoals het is, kan een dergelijke advocaat u helpen om formele documenten die noodzakelijk zijn, maakt voor het geval u te voorzien van de vereiste informatie.

Afgezien van dat, er is een andere categorie, die is opgenomen in de E2 investeerder visum, waarvan de personen die een uitzonderlijke mogelijkheid in bepaalde gebieden bevat. Deze vaardigheid kan worden gedefinieerd als een peil van expertise die hoger is dan gemiddeld in de kunsten, wetenschappen, of bedrijf. Voor iemand in aanmerking te komen als onderdeel van deze categorie, een aantal criteria van USCIS moet worden voldaan.

No comments:

Post a Comment