Kleine bedrijfsfinanciering 101 - Uw Elevator Pitch

We leven in een 15-tweede wereld. Moderne persbureaus geeft ons Nieuws uit de hele wereld in kleine geluidsfragmenten. Wanneer u op zoek bent naar een kredietverstrekker of investeerder om uw kleine onderneming te financieren moet u uw ambachtelijke eerste presentatie met deze 15-Second Sound bijt model in het achterhoofd.

Beleggers en geld mensen bezig zijn. Ze moeten om te filteren op een overvloed van informatie elke dag. Maak het gemakkelijk voor hen en jezelf.

Met een beknopte capsule< die de spanning en het potentieel van uw idee of concept u kunt helpen investeerders maken een eerste beslissing om uw project of verder zal afnemen omdat het niet goed voor hen opvangt.

U zult ook tijd besparen door niet het plannen van een volledige presentatie van uw business plan als je gewoon naar een niet te krijgen.

Gebruik uw goed gemaakte 'elevator pitch' snel schiften en te sorteren door middel van geld potentiële bronnen en vind de degenen die een goede match te maken.

Bewerken van uw pitch ...

1. Wat is de aard van uw bedrijf idee of concept? Is het de detailhandel, groothandel, van een product, een service?

2. Leg de opwinding en de mogelijkheden van uw idee. Wat is de meest dwingende elementen van je business idee? Maak vervolgens een lijst te prioriteren. Gebruik de eerste een of twee boekingen op uw lijst als het vlees van uw bericht.

3. Wat maakt uw idee anders of uniek zijn? Is het een nieuw product? Heeft u een nieuwe manier om IT-markt? Heeft het volgende al een trouwe? Alle beroemde endorsers?

Gebruik deze drie eenvoudige stappen om uw idee toen verduidelijken bouw ervan in een spannende 15-seconden elevator pitch. Maak uw staanplaats gemakkelijk te onthouden is voor zowel u als de investeerder.

Practice, boor en repeteren totdat je kan dit zonder na te denken. Zeg het hardop. Is stromen en hebben een mooie ring? Oefen op een familielid, vriend - Is het zinvol om hen?

Wanneer u klaar bent te vinden sommige beleggers en ga ervoor.

No comments:

Post a Comment