Aanscherping onze riemen - Nee, niet die Belten, Onze Financiële Riemen

Tijdens de trage economie, hebben de meeste van ons had te scherpen onze budgettaire kosten zowel persoonlijk als professioneel. We hebben allemaal gehoord en de verhalen gelezen over het drastisch verminderen van bedrijven die diensten of om hun deuren te sluiten. We kunnen ken iemand die persoonlijk is afgeschermd op een huis of die heeft verklaard een faillissement. Natuurlijk, sommige bedrijven zijn absoluut gedijt in deze economie. Ik heb niet het wondermiddel dat kan ons allen helpen succe
Non-profit kosten snijden

Een paar weken geleden las ik een inspirerend kort artikel over hoe een programma dienen daklozen en minderbedeelden in de stad Detroit moest snijden in hun kosten met 40% ten opzichte van het voorgaande jaar, zonder te bezuinigen op een van de diensten die zij verlenen. Vermindering van 40%, wanneer ze een toename van de hoeveelheid van de klanten --- dat is uitstekend te zien! De Open Deur-programma is al gebruikt Detroit daklozen en minder gelukkig voor 35 jaar. Ze voeden zich met meer dan 400 mensen elke donderdag en bieden ook kleding, douches, een knipbeurt, medische diensten, enz. .. Om de diensten die ze leveren nog steeds, was het noodzakelijk ze te vinden manieren om hun kosten te besparen. Ze hebben niet alleen de betrokken full-time personeel; zij begrepen hun part-time personeel en vrijwilligers in hun kostenbesparende maatregelen. Sommige van hun kostenbesparende maatregelen inbegrepen: het terugdringen van kosten door het vinden van leveranciers met betere prijzen en betere benutting van de vrijwilligers en medewerkers talent op het gebied van de dienstverlening.

De inspirerende stuk van dit is tweeledig. Een, met deze 40% korting, ze zijn nog steeds het betalen van hun part-time personeel dezelfde snelheid en ze zijn nog steeds die dezelfde hoeveelheid en kwaliteit van diensten en zorg die zij hebben altijd verstrekt. Ten tweede, het is een positief effect gehad op dat gasten, medewerkers en vrijwilligers. Ben Ogden, directeur van de Open Deur, zegt: "Hoewel het zeker niet gemakkelijk geweest, wat zij gedaan heeft is nogmaals bevestigd ons geloof in een betere manier, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onszelf."

Hoewel er een aantal lessen weg te nemen, zal ik gewoon even delen twee:


Het is mogelijk om uitgaven te verminderen zonder impact kwaliteit van diensten.

Het is noodzakelijk om uw personeel (voltijd / deeltijd omvatten) en uw vrijwilligers in uw planning --- ze alleen maar kunnen u verrassen met sommige van hun ideeën!


Zakelijke kosten snijden

In een trage economie, moeten de kosten snijden niet een tactisch besluit, maar moet een strategische beslissing zijn! Reactief kostenbesparing zal alleen krijg je zo ver. Een kennis van mij die eigenaar is van een kleine, maar prestigieuze kleding boetiek gezien het beste jaar zij heeft gehad in de afgelopen 5 jaar. Hoe is dat mogelijk? Natuurlijk, ze lagere kosten; ze ook vroeg zich enkele vragen die haar verandering maakte de strategische richting van haar bedrijf. Die vragen:


Doe mijn klanten / opdrachtgevers denken over mijn product nu anders dat de economie langzaam is?

Is mijn relatie met een van mijn leveranciers veranderd?

Wat is mijn concurrentie doet?

Moet ik de juiste combinatie van personeel / talent, technologie en faciliteiten?

Haar antwoorden op deze vragen hielp haar te maken een aantal beslissingen. Ze sprak met een aantal lange-time klanten die was gestopt in haar winkel komen om hen te vragen wat ze kon doen om ze komende inch Ze ontdekte dat ze haar high-end kleding hield, ze vonden dat het te frivool tijdens de financiële crunch. Dus ze bewerkt haar aanbod om wat minder prijzig posten omvatten. Ze had een goede relatie met haar leveranciers, zodat ze die relatie leveraged extra relaties te smeden met een grotere verscheidenheid aan leveranciers. Ze had de grootte van haar personeel te verminderen en de grootte van haar displays te verminderen, en ze was nog steeds het betalen van huur op een volledige installatie die ze niet gebruikt. Ze heronderhandeld haar huurtermijnen en ruimte. Zij ontdekte dat met haar verandering in de productmix, dat eigenlijk zij meer concurrentie dan ze al deed is dus, dat ze daadwerkelijk haar marketing technieken vernieuwd.

Toen ik haar vroeg waar haar bedrijf zou zijn als de economie zich omdraait, zei ze, 'juist daar waar het hoort te zijn; het maken van een winst-en-houden van mijn klanten tevreden bekleed. "

Persoonlijke Belt verstrengde

Ik hoorde een gesprek van de dag tussen twee andere vrouwen van middelbare leeftijd. Beiden hadden onlangs ontslagen uit hun carrière. Betsy sprak over kostenbesparing en hoe haar familie gewoon niet krijgen dat ze de financiën ontbraken. De andere dame, Kate sprak over hoe dit een kans om te groeien in plaats van zich te concentreren op wat ze niet hadden. While Betsy sprak over hoeveel tijd ze wastes tv kijken en spelen op haar computer; Kate sprak over hoe ze beter met haar middelen door netwerken en productief zijn. Kate zelfs gezegd dat ze begon te presteren op een lokale coffeeshop een nacht per week voor tips.

Deze deed me denken over hoeveel mensen echt zijn toegespitst op hun gebrek --- die dingen die ze niet hebben of kunnen niet hebben. Kate, de vrouw die sprak van dit wezen een moment voor de gelegenheid, heeft zeker een positieve houding! Ze vond de middelen die werden sluimerende en leg ze in het spel. Wat kunt u doen om te focussen op groei en kansen? Welke talenten heb je dat je zou kunnen beginnen met vandaag?

Coaches Challenge

Stel jezelf de lastige vragen, wees eerlijk met je antwoorden, en maak juiste acties voor jezelf en / of uw bedrijf! In aanvulling op de gedachten / vragen al besproken; Hier volgen enkele extra starters dacht:


Wat is belangrijk?

Wat moet er veranderen?

Welke middelen heb je al dat je niet gebruikt om de volle omvang die je zou kunnen?

No comments:

Post a Comment