Hedge Funds - Een Korte Geschiedenis

Alfred Winslow Jones wordt overwogen de vader van hedge sticht, sedert hij het eerste gesticht in 1949, hoewel hij had voorlopers zoals Jesse Livermore, Bernard M. Baruch en Benjamin Graham die geëxploiteerd kenmerken van de moderne hedgefondsen lang voordat hem. Echter, Alfred Winslow Jones was de eerste een tot short selling, een commanditaire vennootschap structuur en hefboomeffect gebruik evenals een 20% stimulans retributie heft om de managing partner compenseren.

Meeste hedgefondsen zij
Aangezien hedgefondsen zijn open alleen tot gekwalificeerde beleggers zij meest vrijgesteld van verordeningen van de SEC, NASD en andere gekwalificeerde instanties. Echter zij hebben om hun zakelijk gedrag in concordantie aan regulering de offshore bank. Dergelijke regels impliceren meestal de eis van het fonds onafhankelijk van de fondsbeheerder, vertrouwelijkheid en beperkingen op de beschikbaarheid van fondsen voor retail beleggers.

Hedgefondsen hebben een reputatie voor geheimhouding, maar ze hebben een grote invloed op de markten sinds zij opereren miljarden dollars en dat is waarom er hebben verscheidene oproepen voor verordeningen geweest. Jaarlijks een lijst van de 10 tien beste gerangschikt hedgefondsen is gepubliceerd in het "Institutional Investor" magazine. Edward Lampert van VSV Investments was de top kostwinner van 2004, terwijl in 2005's Top verdiener wordt betwist. Sommigen geloven het was James Harris Simons en anderen geloven het was T. Boone Pickens. 2006's top verdiener was John D. Arnold. Opmerkelijke hedgefondsen zijn BluMont Capital, Citadel Investment Group, Fortress Investment Group, Goldman Sachs, Man Group, Renaissance Technologie en totdat de 2006, Amaranth Advisors ook featured tussen hen. Nicholas Maounis was de stichter van Amaranth Advisors, gelegen in Greenwich, Connecticut. Door 2004-2005 meeste kapitaal van de onderneming was in energiehandel en gerund door Canadese handelaar Brian Hunter. Zoals Amaranth deed voordat ze wagered dat de natuurlijke gasprijs zou toenemen, maar deze keer niet. De prijs ging naar beneden van 2,49 dollar tot $ 0,58, een enorme verlies voor Amaranth - ongeveer 6,5 miljard dollars. Aangezien het fonds had over 9000000000 dollar onder beheer, de verliezen overschreden 65%. Amaranth mislukt in overeenstemming de belangrijkste regel, namelijk niet meer dan je kunt veroorloven verliezende weddenschap. Amaranth geliquideerd haar activa, maar in juli 2007 Brian Hunter stichtte een nieuwe hedge gevonden, genaamd Solegno Capital Advisors, die aandacht ontvangen for suing dealbreaker.com. Echter Brian Hunter is geheven over het vijfëntwintigste 07 2007 door de Commodity Futures Trading Commissie (CFTC) voor poging tot manipulatie van de prijs van aardgas futures en voor valse verklaringen aan de New York Mercantile Exchange (NYMEX).

Hedgefondsen opereren in vele manieren en de meest voorkomende zijn de volgende. Een globale macro techniek is te trachten activa die relatieve om alternatieven mispriced. Long / short equity is een generieke term gebruikt om alle afgedekte beleggingen in aandelen beschrijven. Een schot bias benadrukt dat de investering uitsluitend kort en een equity marktneutrale maakt het evenwicht tussen short en long posities. Event driven kansen zijn die gespecialiseerd in de analyse van een name soort evenement, zoals distressed effecten, ook bekend als bedrijven die worden of kunnen geworden failliet, Voorschrift D betrekking aan noodlijdende vennootschappen afgifte effecten of concentratieverordening Arbitrage tussen een verwervende openbare onderneming en een doelwit openbare vennootschap.

No comments:

Post a Comment