Rente 'zou kunnen vallen door een punt'

Mensen overwegen leningen kunnen worden blij om te weten dat een deskundige een belangrijke daling van de rente aan het eind van het jaar verwacht.

Howard Archer, de belangrijkste Europese en Britse econoom voor Global Insight, zei dat zijn organisatie voorspelt dat de tarieven zal naar 4,5 procent daling tegen het einde van het jaar en tot vier procent in de eerste helft van 2009. Hij deed waarschuwen dat deze voorspelling is gebaseerd op de veronderstelling dat het Verenigd Koninkrijk zal e
Dit kan zelfs nog beter nieuws voor mensen die overwegen een persoonlijke lening of het Verenigd Koninkrijk beveiligde lening, na de kredietcrisis zijn, veel lening aanbieders opgemaakt van de kosten van hun leningen. Eerder deze maand, financieel advies website Fool gewaarschuwd dat een op de acht creditcardhouders hun bestedingslimiet had gesneden als banken reageren op de kredietcrisis. Echter, als de heer Archer juist is dan is het mogelijk de kosten van een dergelijke lening zou kunnen dalen.

Britten kunnen overwegen een lening voor een aantal redenen, met inbegrip van consolidatie van schulden. Enkele bestaande leners zou zelfs kunnen vinden dat een nieuwe lening kunnen de kosten van hun leningen te snijden. Eerder dit jaar, financieel advies website gesuggereerd dat Moneyfacts consolidatie zou het belang van de totale factuur van een schuldenaar lenen cut alsmede snijden maandelijkse betalingen.

Een woordvoerder van de organisatie zei: 'het consolideren van uw schulden op een lening kan een ideale oplossing te bewijzen. " Moneyfacts verklaard dat, hoewel een nul procent rente creditcard is een goede manier om de rentekosten van leningen te verminderen, kan het gevaarlijk zijn voor klanten die niet wilskrachtig genoeg zijn om hun maandelijkse termijnen te betalen.

Bovendien, alleen een dergelijke oplossing werkt voor kleinere bedragen is toegevoegd. Echter, de afgelopen maanden is het mogelijk niet zo eenvoudig om een persoonlijke lening als mogelijk zou zijn indien de verlaging zich voordoet te vinden. Moneyfacts woordvoerder stelde in het begin van de maand: "De kredietcrisis heeft veroorzaakt, de persoonlijke lening draai markt, kredietverstrekkers zich hebben teruggetrokken uit de markt en de tarieven hebben gezien een continue stijging in 2007."

Dus indien de tarieven te doen dalen, zou het te maken de komende maanden een ideale tijd voor hen die overwegen om hun leningen kredietverstrekker aanpak. Het is niet alleen Global Insight's Mr Archer voorspellen een rentedaling, Jonathan Loynes; UK econoom bij Capital Economics, voorspelt de monetair beleid comite (MPC) zal vierde-point cut toen deze haar beslissing volgende week maakt kondigen.

Vorige maand heeft de MPC ervoor gekozen om de rente te wijzigen van de 5,5 procent een waardering goedgekeurd in december. Zij waarschuwde dat het kan enkele maanden duren voordat het geld marktomstandigheden terugkeer naar het normale, waarin de mondiale onzekerheden verder.

Het kan alleen maar goed nieuws voor de consument wanneer de Bank begint te snijden het basistarief. Of een persoon een nieuwe leningnemer willen een lening voor thuis verbeteringen of iemand met bestaande schuld wie wil consolideren voor gemak en lage kosten, een verlaagd basisrente snijdt de kosten van krediet.

Consolidatie leningen kunnen ook geschikt voor mensen die, misschien als gevolg van de kredietcrisis zich in een onhoudbare financiële positie. Een recente studie van Chiltern geopenbaard mannen zijn het meest waarschijnlijk te worstelen met hun geld beheer.

No comments:

Post a Comment