Soorten van Bill of Sale

Nou ja, Bill van de verkoop is heel anders dan de factuur. Maar er is een gelijkenis tussen de factuur en de rekening van de verkoop. Beiden bewijzen dat een bepaalde hoeveelheid geld wordt gegeven door de koper aan de verkoper. Maar we zijn hier om te praten over de soorten formulieren en niets anders. Nou, er zijn twee soorten van formulieren. Zij zijn de absolute een en een voorwaardelijke. Beiden zijn even belangrijk.

Dus laten we de twee type van Bill van de verkoop voor een besproken do
1. Absolute factuur van de verkoop

Nou, dit is de eerste soort van de vorm. In deze de betaling wordt gedaan tegelijk. Dit soort document geeft de volledige omschrijving van de betaling. Het vermeldt het bedrag van het geld dat moet worden betaald door de koper aan de verkoper. Je moet een zaak te houden in je gedachten. Het is dat de hele betaling tegelijk. Wat het werkelijk betekent is dat in dit soort wetsvoorstel geen schuld wordt aanvaard en de hele betaling in een keer. Dit is zeker het belangrijkste verschil dat u moet begrijpen.

Nou, dit is een beetje anders dan de factuur ook. Ten aanzien van de factuur wordt de betaling betrokken is gemaakt niet meteen dat in dit soort vormen van de betaling wordt gedaan tegelijk. Vandaar dat je niet kunt spreken van een factuur.

2. Voorwaardelijke factuur van de verkoop

Goed, u zou kunnen denken dat dit zou een factuur bijgevoegd. Maar als je denkt op die manier dan bent u zeker mis. U moet begrijpen dat de factuur van de verkoop is verschillend van de factuur. In dit een van de betaling wordt gedaan, maar in het geval van de factuur de betaling is niet in een keer gemaakt. Nou, voor zover de voorwaardelijke vorm betreft, zul je zeker vinden dat de betalingen soms wordt vermeden. Je zou weten dat een deel van de betaling wordt verricht en de rest wordt weggelaten om daarna te worden betaald. Zo is het heel anders dan de absolute een.

Afgezien van dit ene kan niet echt vinden eventuele verschil tussen de twee soorten van Bill van verkoop. Beiden zijn zeker dezelfde, en dus zijn er gewoon klein beetje verschil tussen de twee. Maar beide zijn even belangrijk, net als factuur.

No comments:

Post a Comment