Waarom doet de Fortune Teller kopen een lootje

Als fanatiek van Vrije Kennis en informatie, it problemen mij om te zien dat er zoveel mensen zijn workshops about trading from onbekende bronnen, dat can cost meer dan 1000 $ taking, in plaats van alleen het oppakken van een boek die dezelfde materieel toegankelijk worden, en met nog meer duidelijkheid. Let op: Ik heb het over commerciële cursussen in het hier en niet academisch zijn (die hebben hun eigen nadelen om er zeker van, maar dat is een ander onderwerp in totaal).

Een populaire onde
Na voor de basics, ze gaan op de strategieën van uit te leggen wat voor soort opties te kopen en een hele combinatie van strategieën. De markt zou stijgen? Ze vertellen je een call-optie kopen. De markt zouden vallen? Koop een put-optie, enzovoort. Dit is waar het publiek in verwarring wordt gebracht. Welke goed zijn de optie strategieën als u niet weet in welke richting de markt zou toch gaan? Om dit te verhelpen, sommige cursussen follow-up met grafiek lezen en uitleggen van de verschillende technieken (als je kunt bellen die technieken) om te proberen te voorspellen waar de markt zal worden post. Klinkt geweldig voor de leek, hoewel hij er al snel achter zijn resultaten zijn heel erg slecht.

Als u al deze cursussen, de vraag die vaak moet je geest kruis is waarom deze mensen willen leren je deze technieken toch? Zouden ze niet beter af zijn zelf doen? Het doet me denken aan de waarzegster die wordt gesteld: "Hoe komt het dat je niet een lootje kopen in plaats van mensen te vertellen wat de gelukkige nummers zal worden?". Het antwoord is simpel: de waarzegster heeft bedacht lang geleden dat er geld te verdienen door het aanbieden van mensen die een dergelijk advies, aangezien de meeste mensen toch zou hem geloven.

Natuurlijk, hij weet diep van binnen dat hij geen speciale vaardigheden en dat is waarom hij geen koopt een lootje zichzelf. Hij gedijt op de onwetendheid van mensen om te rationaliseren waarom hij niet het ticket te kopen. Woorden als "morele" zijn heen en weer geslingerd, zonder aanwijsbare reden. Hetzelfde geldt voor de verkoper de mogelijkheid natuurlijk. Hij weet dingen zijn niet zo eenvoudig en hij kan niet laten werken. Maar waarom niet verkopen de illusie dat het werk voor u? Vaker dan niet, als u confronteer hen, zouden ze start aanvallende u en werpend woorden als "Je moet zelfdiscipline te doen werken enz. .."

Denken over het voor een moment. Als het werkt echt, dan is hij toch zou je dan niet over vertellen omdat het enige daling zou zijn kansen om waardoor het werk. Dit is omdat als meer mensen doen wat hij doet, de gelegenheid om geld zou dalen maken.

Dus voordat je het slachtoffer worden van dit, waarom niet gewoon naar uw bibliotheek en neem het boek?

No comments:

Post a Comment