Financiële bijstand om Uw achterstallige rekeningen te betalen Utility

Als je achter op je nutsrekeningen (gas en elektrisch) bent u nauwelijks alleen.

In de komende 60 dagen worden er miljoenen Amerikanen tegenover de uitschakeling van hun hulpprogramma's. Anderen, die nog geen betaald voor huisbrandolie de leveranties uit deze afgelopen winter zal niet in staat om hun tanks te vullen van deze zomer tot het verleden verschuldigde saldo afgehandeld.

Met stijgende energiekosten op een tijdstip waarop de meeste mensen het inkomen daalt en hun werkuren worden ge
Een heleboel mensen nog niet op de hoogte dat er is federale geld (die is gegeven door uw staat) in de vorm van eenmalige subsidies in contanten. Het is door middel van een programma genaamd LIHEAP (Laag Inkomen Home Energy Assistance Program).

Dit jaar, 5,8 miljoen Amerikanen ontvangen dit soort subsidie.

Wat is er beschikbaar en hoe kom je eraan?

Dit geld is beschikbaar in alle 50 staten. In New Hampshire, de gemiddelde ontvanger 600 dollar ontvangen deze winter, met de extreem slechte 975 dollar receiving. Maryland ingezetenen krijgen tot 1.190 dollar in Pennsylvania, terwijl, gegeven het bedrag is $ 500. In de meeste staten komt u in aanmerking voor het geld Als je make-up tot 150% ten opzichte van de armoedegrens, wat betekent dat een gezin van 4 die minder dan 30.326 dollar maakt u het geld krijgen. Deze limiet is veel hoger dan 30.326 dollar in vele landen.

"De prioriteit voor deze financiële steun dan van de consument is die achter zijn op hun gas-en elektrische betalingen en die worden geconfronteerd met een shut-off".

Veel landen hebben moratoria op de afsluitingen tijdens de winterperiode en dit zijn de mensen die een complete cut-off van de nutsbedrijven in de komende 60 dagen. Helaas, het besluit komt erop neer voor een heleboel mensen over de vraag of hun huur te betalen of betalen van hun energierekening deze maand.

LIHEAP With subsidies, kunnen miljoenen mensen betalen beide.

No comments:

Post a Comment