Buitenlanders, Spaanse bank rekeningen en Money Transfers

Wat volgt is informatie over de VISA-kaarten transactiekosten, on line bankieren advies, bankpassen en andere financiële informatie betreffende de expats in Spanje.

Op naar een bankrekening openen in Spanje een van de eerste hindernissen u moet overwinnen is die van de taalbarrière. Het kan goed zijn dat de kassa is een non speaker Engels en is het niet een rekening te openen voor een buitenlander eerder. Bepaalde informatie betreffende set-up kosten is niet altijd nauwkeurig bepaald of gevol
Voor buitenlanders, twee soorten bankrekeningen zijn meestal wel verkrijgbaar:

Ten eerste is dat van een inwoner bankrekening. Hiermee kunt u set-up een account hetzij in euro's of een andere stroom die uw bank biedt.

Ten tweede is dat van een niet-ingezeten bankrekening. Dit account is normaal voor die mensen die geen bezit zijn van een NIE-kaart en komen oorspronkelijk niet uit Spanje. De regels voor Spaanse banken niet-ingezetenen mogen naar bankrekeningen in buitenlandse valuta of euro eigen. U opent de account moet u een geldig legitimatiebewijs, zoals uw paspoort of ID-nummer geven van uw land van herkomst. De belangrijkste reden om dit te doen is omdat je hand over een deel van de rente die u verdient op uw rekening die verschillend is afhankelijk van uw verblijfsstatus. Meestal ongeveer eens per zes maanden van de bank bevestigt uw verblijfsstatus. Bewoners van maar natuurlijk ook voor de betere deal.

De meeste nutsbedrijven zullen worden betaald als een automatische incasso van uw account, hoewel sommige verhuurders kan verzoeken 'dinero neger "of meer algemeen bekend als het geld in kas om te voorkomen dat hun fiscale aangifte correct.

Het is absoluut de moeite waard rekeningen rond te shoppen of zelfs overwegen houden het grootste deel van uw geld terug naar huis te wijten aan de omstandigheid dat bankkosten zijn relatief hoog in Spanje. De gebruikelijke vorm van vergoedingen gelden vaak: per debit card, jaarlijkse bijdragen, minimale saldi en ga zo maar door. Typische fess van een van de grotere banken, La Caixa in of voor de overdracht van een rekening zijn als volgt: 0,5% van of naar een internationale account, 0,25% van of naar een internationale account, tenzij dit in dezelfde munt of 0,25% vanuit of naar een nationale niet-La Caixa account.

Voor het bijhouden van bank-records, bank boeken (bekend als Libreta) worden meestal aangeboden maar niet verplicht. Echter van Visa-en debetkaarten zijn natuurlijk het meest praktische en efficiënt.

Het algemeen zijn de Spaanse bancaire systeem is zeer efficiënt en succesvol. Online bankieren is aangeboden door de meerderheid van de banken en geld transfers zijn ook snel. Amerikaanse Citibanks bestaan hiervoor maar overzeese de om het geld geld overmaken transfersom is hetzelfde kosten als je met een account verschillende banken. Het is echter mogelijk om een rekening openen, dat in verschillende valuta's organiseert, zoals Britse ponden, Amerikaanse dollars en euro's, maar verwachten dat de bagage van de normale tarieven toe te passen.

Tot slot Als u zich gewetensvol van een bank bekend als Caja besteedt hun winst op meer inspanningen en cultuur niet alleen de lijn de zakken van aandeelhouders. Totale hun zijn tal van methoden en mogelijkheden voor alle budgetten en eisen passen zo als altijd ... Shop Around!

1 comment:

  1. Thanks for sharing this quality information with us. I really enjoyed reading. Will surely going to share this URL with my friends. convert money online

    ReplyDelete