Wat is lang-Term Care

Als mensen het onderwerp van de langdurige zorg overwegen, denken ze vaak dat over verpleeghuizen. In feite is de langdurige zorg heeft weinig te maken met verpleeghuizen. Inzicht in het verschil kan u helpen bij de bescherming van uw gezin en financiën.

Denk terug 25 jaar geleden. Weinig ooit gehoord van de ziekte van Alzheimer. Vandaag de dag, het is de belangrijkste oorzaak voor langdurige zorg. Langdurige zorg als zodanig omschreven, die hulp nodig hebben met je dagelijkse activiteiten, z
Als u verzorging en toezicht, is de kans groot dat het wordt geleverd in de gemeenschap, niet in een verzorgingshuis. Velen van u hebben gehoord dwingende statistieken van de New England Journal of Medicine waaruit blijkt dat 43 procent van de mensen ouder dan 65 zal verpleegkundige thuiszorg.

Wie dekking van de kosten? Medicare, de primaire gezondheidszorg-programma voor gepensioneerden betaalt alleen voor geschoolde of revaliderende zorg, niet toezicht en verzorging in een zaal. Medicaid, en staat een federaal programma voor financieel behoeftige individuen zal betalen voor toezicht en verzorging, maar vooral in verpleeghuizen.

Veteranen van mening dat de VA zal betalen voor de thuiszorg, volwassen dagopvang, of begeleid wonen. Net als bij Medicaid, is de financiering beperkt en vaak gebaseerd op servicerelated handicap. Het resultaat is dat consumenten worden gedwongen om een prive-betalen voor hun zorg.

Helaas, de beste doordacht pensioenplan vindt zelden in aanmerking leven een lange levensduur. Dit resulteert in de noodzaak om het beginsel binnen te vallen en af te leiden inkomen. Als gevolg daarvan, een van de senioren "grootste angsten; overleven hun bezittingen, letterlijk kan uitkomen.

Het gebruik van de langdurige zorg verzekering wordt dus een belangrijk deel van de planning voor arbeidsongeschiktheid veroorzaakt door het leven een lange levensduur. Het product heeft twee rollen: het helpen van gezinnen en bij elkaar te houden zodat uw pensionering portfolio uit te voeren voor het doel waarvoor het was bestemd, namelijk het pensioen.

Net als het of niet, zullen kinderen een belangrijke rol te spelen bij het verstrekken van uw zorg als je leeftijd. Lange termijn zorgverzekering vervangt niet de noodzaak voor familie betrokkenheid bij het verlenen van zorg, maar bouwt voort op. Het loont de moeite te hebben professionals te helpen de persoon met de moeilijkste taken, zoals het toiletbezoek, wassen, voeden en continentie. Dit, op haar beurt, maakt het gezin te voorzien in zorg beter en langer thuis.

Dit leidt tot een kritische vraag: hebt u gepland voor de gevolgen van het leven een lang leven? Vanuit financieel oogpunt LTCI laat uw pensioen van plan te blijven intact. Dat is met name van belang gezien de recente sterke daling van de waarde van de portefeuille. Het product, van kracht, beschermt het saldo van uw account waarde.

LTCI beschermt ook inkomsten. Hoewel u misschien in aanmerking komen voor Medicaid om voor verpleeghuis kosten door de overdracht van activa, kan uw inkomen, pensioen, sociale zekerheid, IRA en uitbetaling of 401 k niet beschermd worden.

Bij de aankoop van deze verzekering, kijk voor een langdurige zorg-specialist. Menen dat hun opleiding, educatieve geloofsbrieven, en betrokkenheid bij het oplossen van uw lange termijn zorg nodig heeft. De sleutel is de vraag of zij voor het eerst praten over een plan of een product. Als ze geïnteresseerd zijn in het plan, bent u te maken met een professional.

Als eerste richten zij zich op product en prijs, overweeg dan om een second opinion.

No comments:

Post a Comment