Eenvoudig te krijgen, los te laten Hard

Laat een paar en ze noemen de heer en mevrouw Brown. Net als vele duizenden anderen die hadden weinig gespaard, ze kon niet anders dan twee dingen mededeling: geld was eenvoudig om te lenen, en huizen steeg in waarde met sprongen. Geen manier werden zij zullen krijgen weggelaten uit dergelijke kans!

Voordat lange, vonden zij hun eengezinswoning, gemakkelijk verkregen krediet, en direct zag hun aankoop wint omvangrijke waarde. Zij voelde nog nooit zo rijk en hun ego opgedaan hoogte. Een nieuwe< auto was een must en een cocktail van nieuwe avonturen was op de horizon, vooral omdat de prijs van huizen werd meer en meer stijgende en er was geen moeite bijeenbrengen extra cash tegen de equity van hun nieuwe eigendom.

Duizenden paren zoals de Smiths werden steeds de trotse nieuwe vastgoedbeleggers, en zo de markt omhoog en omhoog.

Het was duidelijk dat een gevaarlijk groot deel van de kredietnemers werden leningen verleend tot ver buiten hun middelen om terug te betalen. Als gevolg hiervan tal van hypotheekverstrekkers ingestort toen de onvermijdelijke crash kwamen. Dergelijke enorme aantallen van deze subprime hypotheken werden opgericht, dat zij ravage veroorzaakt en vele banken werden geplaatst in moeilijkheden wanneer dit klasse van kredietnemer verzuimd betalingen maken. Bovendien waren veel hypotheken verkocht aan diverse beleggers en hedge funds, waardoor hun het leven zuur om het zachtjes uit.

Geld krijgt moeilijk om te lenen bij de banken leeg kas te hebben. Desperate verkopers beginnen met verlaging van hun prijzen, maar meestal zal dit niet werken omdat het echte probleem is niet de prijs, maar het onvermogen van het verkrijgen van een lening die een verkoop stopt. Uiteraard is dit soort situaties kan alleen maar erger. Negatief eigen vermogen sets in, waardoor verder verwikkelingen.

Het is triest te verliezen een huis, maar inbeslagnames toenemen. Hoewel het kan de verhuur markt te helpen omdat de mensen niet kan leven met papa en mama voor altijd, is het niet een permanente antwoord.

Als banken hebben een gebrek aan geld is niet alleen een huis kopen die lijden, maar op alle soorten bedrijven van grote bedrijven tot kleine handelaren zijn geraakt. Automatisch, deze op haar beurt geeft problemen voor duizenden particulieren, die het niet kunnen bijbenen hun hypotheek betalingen en andere verplichtingen.

Het lijkt erop dat op de oude manier van het maken van zeker een kredietnemer waardig is van een lening, moeten strikt worden nageleefd. Het kan niet kunt u een aantal, maar op de lange duur zal gezond verstand aan zowel de lener en de geldschieter te herstellen. Tenzij de twee hebben een gelukkig deal, zal er altijd een probleem.

No comments:

Post a Comment