Uw Huis voor geld?

Je hebt geld nodig. Je moet het slecht. Op 65, maar heb je niet het uithoudingsvermogen om de overlast een langlopende lening zou vereisen maag. Dus, wat doe je? U tikt in de waarde van uw woning en het omzetten in cash! Dit is mogelijk door middel van omgekeerde hypotheek. Reverse hypotheekverstrekkers laat u geld lenen tegen uw eigen woning.

Waarom naar een omgekeerde hypotheekverstrekker en niet van een Bank? Wij vroegen mensen die al hun reverse hypotheekverstrekkers, en dit zijn de reden
1. U hoeft niet terug te betalen de lening tenzij je besluit om uw huis, adres wijzigen, dan wel - onhandig voor u en uw geldgever omgekeerde hypotheek - die te verkopen.

2. Vrijgave van de lening is niet gebaseerd op credit geschiedenis. Wat is het gebaseerd op dan? Het eigen vermogen van uw woning een factor, maar er zijn ook tal van anderen.

3. Te betalen, of niet-betaling voor die kwestie, om uw omgekeerde hypotheek kredietverstrekkers geen gevolgen voor uw sociale zekerheid, Medicare, of pensioenuitkeringen.

4. Betalingen en geleende bedragen zijn vrijgesteld van belasting.

5. U bent flexibel gegeven opties in ontvangst van uw lening. Omgekeerde hypothecaire kredietverstrekkers zou u uw geld in een forfaitair bedrag in maandelijkse termijnen, als een lijn van krediet, of als een combinatie van de drie methoden.

Hoe gaat men in aanmerking voor een omgekeerde hypotheek? Kan iedereen zomaar een omgekeerde hypotheek kredietverstrekker oproep in het telefoonboek, en lenen tegen zijn of haar eigen huis? Het antwoord is nee. Reverse hypothecaire kredietverstrekkers niet zou aanraken u met een tien inch-pole, tenzij u voldoen aan de volgende criteria:

1. U moet 62 jaar of ouder.

2. U moet zelf uw woning. Dit kan een huis, condominium, of een herenhuis te zijn. Bovendien moet dit pand worden vermeld als uw hoofdverblijfplaats. Als u eigenaar van co-op, u bent niet subsidiabel.

3. De omgekeerde hypotheek geldschieters vereisen dat er geen andere schuld tegenover het huis.

Voordat u zien ieder reverse hypothecaire kredietverstrekker, u echter moet bewust van de volgende:

1. Naast van huis participaties, andere factoren reverse hypothecaire kredietverstrekkers overwegen zijn de leeftijd van de kredietnemer, rentetarieven en de lening vergoedingen.

2. Reverse hypothecaire kredietverstrekkers vaak hoog kosten origination honoraria en sluitingshoeken dekken geven.

3. Zelfs met de hulp van een lening van uw reverse hypothecaire kredietverstrekker, u zal stilstaand worden de ene te houden betalen voor uw eigendom belastingen, verzekeringen en algemene housekeeping van uw eigendom.

4. Uw onderpand is uw huis. Als u niet opgeven de titel of daad van de thuis elk punt kan het leningsbedrag overschrijden nooit uw home waarde.

Het principe achter omgekeerde hypotheek is eenvoudig. Zij behandelt uw huis als een waardevolle commodity, een met delen u kon maken geld uit als u zo kiest. Het geeft u een alternatief voor de gebruikelijke leningen banken bieden. Reverse hypothecaire misschien altijd niet de beste oplossing om uw cash narigheden. Still, er gemoedsrust die komt uit voelen dat u kon altijd uitvoert om een omgekeerde hypotheek kredietverlener moet de behoefte aan ooit voordoen.

No comments:

Post a Comment