A beginners guide to Business Incasso

Als je een bedrijf draaiende en zorg ervoor dat uw klanten hun rekeningen op tijd betalen kan heel moeilijk zijn en een enorme aanslag op de middelen, vooral als je alleen maar een handvol personeel of een enkele exploitant. Helaas zijn veel kleine bedrijven worden gedwongen om hun deuren te sluiten binnen 12 maanden na het opstarten, en de niet-betaling van de klant de rekeningen speelt een grote rol in het dwingen van een bedrijf te sluiten.

Niet-betaling is een ernstig probleem voor bedrij
Proberen om een klant of opdrachtgever contact over een onbetaalde rekening moeilijk kan zijn. De meeste contacten gebeurt hetzij per telefoon of mail, en er is altijd de onzekerheid over een brief verloren gaat in de post, of een telefonisch bericht niet wordt doorberekend, hoewel het in sommige gevallen kan het zijn dat de persoon die u probeert te bereiken is gewoon vermijden je. Echter, contact met de klant is zeer belangrijk als er sprake zou kunnen zijn van een werkelijke reden waarom de klant niet heeft hun bek geregeld, en u moet altijd proberen om te proberen de situatie te bespreken en een overeenkomst te bereiken. Deze kunnen variëren van de afnemer toestaan om hun aflossingen te herstructureren tot het schrijven van een deel van de resterende saldo.

Soms echter, is noodzakelijk om juridische procedure overwegen tegen een klant om een openstaande schuld te verzamelen. Rekening juridische actie om een uitstaande schuld terug te vorderen moet een laatste redmiddel zijn, en vaak de dreiging van juridische actie is genoeg om uw klanten afrekenen. Voor sommige bedrijven echter, kan het moeilijk zijn uit te zoeken precies hoe om te gaan beginnen over de gerechtelijke procedure tegen een schuldenaar. Als een gevolg is dat vele uitstaande schulden zich bevinden overgedragen aan gespecialiseerde incasso bedrijven.

In het Verenigd Koninkrijk, er zijn veel incasso bedrijven beschikbaar die kunnen helpen terugvorderen uitstaande schulden, en die bedrijven hebben de tijd, expertise en middelen om klanten die schulden voort te zetten. Als u besluit dat juridische stappen nodig is om een uitstaande schuld terug te vorderen, bedrijven zoals Capquest oplossingen te bieden die u kunnen helpen uw geld terug te vorderen.

Éen oplossing is de Commissie het incasso bedrijf om de schulden terug op uw rekening. Voor een vergoeding - in de regel ongeveer 10% - de vennootschap zal optreden namens u te werken met de klant om een wederzijds passende oplossing voor zowel u als de afnemer te vinden. Als alternatief, talrijke incasso bedrijven de aankoop van je schuld. Als tegenprestatie, zij het schuld proces als een eigen en kun je leningen kan opnemen tegen de koopsom aan uw bedrijf. Deze methode wordt vaak gebruikt door bedrijven om cashflow te verbeteren, maar is ook een nuttige methode van vermindering van administratieve overheadkosten.

Het is belangrijk om er zeker van dat indien u van de diensten van een incasso bedrijf, zoals Capquest, dan is er zeker van zijn dat ze lid zijn van een erkend organisme. De meeste incassobureaus lid zijn van de Credit Services Association, die de enige National Association in het Verenigd Koninkrijk voor bedrijven die actief zijn in verband met onbetaalde krediet rekeningen, schulden en incassobureaus, opsporing agentschappen en aanverwante professionele diensten.

No comments:

Post a Comment