5 Smart Manieren om een recessie te overleven

Zoals u weet, hebben we ondervonden een van de meest uitdagende tijden in de geschiedenis van ons land.

In de afgelopen maanden hebben we gestuit op een huizenbubbel, kredietcrisis, een bearmarkt in aandelen, aanzienlijke stijging van de werkloosheid, continue toename in grondstoffen zoals voedsel-en energieprijzen en meer.

Als gevolg van deze problemen heeft de regering serieus genomen maatregelen om de 's lands economische toestand stabiliseren naar een andere "Grote Depressie te voorkom
Vergeet niet, recessies komen en gaan. Op basis van eerdere records, kan een recessie ergens duren tussen de 8-16 maanden. Tegelijkertijd is er geen andere economische crisis binnen de afgelopen 50 jaar is in vergelijking met de "Grote Depressie". Wat betekent dit voor u en wat moet u doen? Eerst en vooral, maak je geen zorgen en doe paniek. Niet alleen zullen de economie eventually-cyclus terug naar een betere conditie, maar je kunt nog steeds effectief voor te bereiden op wat er om vooruit te komen.

Hier zijn een slimme manier om je te helpen overleven van een recessie:

1. Spend wijselijk. Zorg ervoor dat u onnodige uitgaven te snijden. Bijvoorbeeld, als u gewoonlijk koffie kopen alledaagse, proberen koffie ipv thuis. U zult verrast zijn over hoeveel u zal besparen. Tip: Als u het niet nodig, niet kopen. Check Money Saving Tips voor meer manieren op hoe te sterk op te slaan.

2. Pay-off uw schuld. Als u kunt veroorloven, beloning van alle uw creditcard schulden beginnen met het hoogste rentevoeten en zeker te vermijden gebruikend de "plastic" tenzij voor noodsituaties. Tijdens de financiële problemen, wordt het heel verleidelijk om uw creditcards te gebruiken, maar in gedachten houden dat het niet zal u helpen in de lange termijn. Tevens houden van uw saldo laag en credit cards open zal fungeren als een noodsituatie lijn wanneer en indien nodig. Tip: Pay off uw saldo van aankopen uit de voorgaande jaren vóór het maken van nieuwe.

3. Blijf Beleggen. Wanneer de economie naar beneden is, wordt geld krap en de meeste mensen stoppen met het maken IRA en 401k bijdragen. U mag willen geven het sommige ernstige dacht voordat u stopt maken van deze bijdragen, vooral wanneer je werkgever overeenkomt met wat u in te doen In feite, tijdens een recessie, savvy investeerders zoals Warren Buffet overwegen deze voorwaarden als de beste tijd te investeren. Als u extra geld beschikbaar is, is het misschien tijd voor u om deskundig financieel advies krijgt van uw financieel adviseur als aandelenkoersen zijn zeer laag. Tip: Investeer verstandig. Uw portefeuille wilt diversifiëren om uw risico's lager zijn. Zoals het populair gezegde gaat "Leg je eieren in hetzelfde pakket."

4. Werk harder. Tijdens een recessie, de werkloosheid stijgt, omdat bedrijven niet genereren voldoende inkomsten voor tal van redenen. Daardoor leggen ze ontslagen werknemers om te bezuinigen op hun grootste kostenpost, salaris lonen. Met dit in het achterhoofd, zeker om nog harder te kunnen werken en proactief zijn. De werkzaamheden extra hard aan te tonen bij uw werkgever dat u onmisbaar zijn. Tip: als u bang bent voor je werk te verliezen, maak een back-up plan. Update je cv en op zoek gaan naar een tweede baan te worden aan de veilige kant.

5. Denk dat op lange termijn. Op basis van statistieken, recessies duren meestal een periode van 8-16 maanden. Zoals eerder gezegd, dit is niet iets als we hebben gezien sinds de "Grote Depressie." Bij elke financiële beslissingen, moet u zeer voorzichtig en conservatief. Tip: Als u niet onmiddellijk geld nodig, dan kunt u overwegen het niet verkopen voor een van uw beleggingen als de prijzen zijn gegaan zeer laag. Uw financieel adviseur kan u vertellen het vasthouden aan en verkoop overwegen wanneer de markt aanzienlijk heeft verbeterd. Deze manier u kan het meeste uit uw beleggingen krijgen.

No comments:

Post a Comment