CIT Group Schakelt Winst Sinds faillissement bescherming

Het CIT Group Inc, een New Yorkse based business geldschieter, aangekondigd dat zij een winst draaide het eerste kwartaal, aangezien het ging door het faillissement van bescherming. Dit kan betekenen veel voor zowel de kleine en middelgrote bedrijven die financiële bijstand van CIT Group ontvangt. Zoals het is, de onderneming zelf is een van de grootste nationale kredietverstrekkers voor bedrijven. Bijgevolg, vorig jaar, financieel analisten waarschuwden iedereen, geen grote mislukking, op het d
Hoewel CIT Group vochten om haar groeiende schulden te verlagen en faillissement te voorkomen, is mislukt en werd geweigerd een tweede regering-bailout zoals al de overheid haar 2,3 miljard dollar investeringen in CIT Group verloren tijdens de 700 miljard dollar Troubled Asset Relief Program. Je hoeft niet naar een financieel analist die te realiseren zijn enorme aantallen.

Tijdens de "nieuwe" eerste kwartaal, CIT Group ruwweg negenhonderd miljoen dollar (nieuwe leningen en leases) geproduceerd, maar op basis van een recente verklaring van het bedrijf, dit nummer was een haar krachtens het vierde kwartaal. Het bedrijf, algemene, verdiende 97,3 miljoen dollar (49 cent per aandeel) gedurende drie maanden eindigend 31 maart. CIT aandelen 80 cent gestegen tot 41,50 dollar.

Het heeft nog afstand te doen van alle informatie met betrekking tot haar vierde, vóór het faillissement indienen. Daarnaast is het factoring zakelijke leningen daalde in het eerste kwartaal voor diverse redenen ("factoring," trendy als het kan (vooral deze dagen) kan nuttig zijn: financiering op korte termijn welke leveranciers krijgt betaald, uiteindelijk, door handelaren beloften te bewijzen. De cash leningen gaan naar leveranciers die om een of andere reden niet langer kan wachten 60-90 dagen betaald te krijgen voor de overbrengingen).

In het kader van het faillissement reorganisatie, de een weer toe op zijn debiteurenverliezen reserves gevestigd, in het eerste kwartaal. 186,6 miljoen dollar is genesteld weg tijdens het kwartaal, in poging om verliezen te dekken lening en bespaar zich van alle toekomstige wanbetalingen. Groep van CIT, de vrij grote, accumulatieve kredietverliezen waren de katalyse achter het faillissement om te beginnen met de bescherming.

CIT Group een groot deel van vorig jaar zomer proberen om de schuldenlast te verminderen en het faillissement te voorkomen. Het was echter niet in staat dit te doen. Toen de regering weigerde de geldschieter voor een tweede reddingsoperatie zoals het had verloren 2,3 miljard dollar geïnvesteerd in het in eerste instantie, als deel van de 700 miljard dollar Troubled Asset Relief Program.

No comments:

Post a Comment