Ghana Bank - een van meest prestigieuze Afrika Full Service Banken

Ondernemen op het Afrikaanse continent is vol uitdagingen, in de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt in de commerciële bank arena die waren bedoeld om meer bedrijven te trekken naar landen als Ghana. Om in meer bedrijven is bedoeld om in het soort van welvaart die tilt de plaatselijke bevolking en uit de armoede te leiden en te helpen het land in de moderne wereld zowel in de industrie en financiën.

Over Ghana International Bank

De eerste commerciële bank in Ghana werd opgericht in 1<959 slechts twee korte jaren nadat het land had bereikt de onafhankelijkheid van Brits-regel. Hun hoofdkwartier was gevestigd in Londen waardoor ze geworden en internationale bancaire instelling. In 1998 het Ghana Internationale Bank was gevormd met een aankoop van het controlerend belang in de oorspronkelijke commerciële bank. Deze nieuwe bank is nu beschouwd de grootste bank op het Afrikaanse continent dat volledig eigendom is door een inheemse bedrijf.

Meer dan dit hoewel de GHIB heeft zoveel uitgegroeid tot een persoonlijke bankrekening, omdat het een commerciële bank, er zijn op dit moment duizenden mensen in vele landen over Afrika en de hele wereld het gebruik van deze bank als hun primaire bank-facility. Voor degenen die zakendoen over de grenzen in Afrika de mogelijkheid om een nabijgelegen tak van deze Ghana bank te vinden is de sleutel tot de mogelijkheid om soepel zaken te doen.

Welke diensten bieden zij?

Verre van slechts een commerciële bank van de Ghana International Bank is een zeer modern full service bank dat zich op elk niveau van bankieren. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van deze bank in Ghana voor een persoonlijke bank waar u vindt dat u een bankrekening te openen in een van beide GBP £ of USD $. Ze bieden je een GHIB debetkaart gesteund door MasterCard die wereldwijd is geaccepteerd en kan worden gebruikt voor aankopen zowel online als offline te maken. Er is spaarrekening en leningen beschikbaar voor studenten veel het zelfde als elke andere wereld bank.

Bedrijven kunnen grote gebruik van de GHIB ook als zakenbank veel in de dezelfde wijze als zij is sinds 1959 toen de eerste bijkantoor geopend. Diensten zoals commerciële bankrekeningen die aanvaardbaar zijn voor de hele wereld en het vermogen om internationale geldtransacties tussen bedrijven en andere banken te worden aangeboden. U kunt uw gevestigde zakelijke account in Ghana aan al uw Internet business behoeften, zoals de ontvangst van betalingen van uw klanten en de mogelijkheid om al uw facturen online te betalen behandelen.

Als u op zoek bent naar een traditionele bank voor zakendoen in Afrika of de hele wereld de Ghana International Bank met haar hoofdkwartier in Cheapside, Londen biedt een volledig gamma van diensten. Ze hebben ook een goed opgeleid personeel staat klaar om zorg te dragen voor al uw behoeften.

No comments:

Post a Comment