Lijfrenten - een Volledige Gids

Lijfrenten zijn in principe investeringen die belofte u zowel vaste als variabele de betalingen in de tijd. Ze zijn eigenlijk pensioenregelingen waarin u financieren door middel van termijnen die in ruil geeft je terug een bepaald bedrag per jaar voor het leven of voor een bepaald vast aantal jaren. Aangezien zij mensen helpen inkomsten genereren tijdens hun teruggetrokken leven, kan zo worden aangeduid als pensioenplannen, aanbieden een inkomen dat je niet kunt overleef. Ze bieden u goede oplos
Nou, ze zijn beschikbaar in aantallen in de huidige marktsituatie is het gemakkelijker maken voor mensen om de juiste uitkering voor hen selecteren. Maar in het algemeen je alleen zou worden gepresenteerd met een basisopleiding drie keuzes wanneer het gaan voor lijfrenten:

* Uitbetaling Tijdstip: In dit soort lijfrente, de investeerders rendement te krijgen onmiddellijk na hun investeringen in het gelijk. Dit is het meest geschikt voor mensen die op zoek voor onmiddellijke inkomsten na het investeren van. In het algemeen, verschillen zij van levensverzekeringen. Dit is omdat, een lijfrente nooit enige vorm van levensverzekeringen biedt, maar biedt een investeerder gewaarborgd inkomen voor het leven of voor een specifieke termijn.

* Soorten Investering: Er zijn fundamenteel twee types van investering: vaste en variabele. Te bespreken verder zijn fixed annuities worden geïnvesteerd in hoge bedrijfsobligaties en overheidsobligaties. Het aanbieden van een verzekerde rente, ze bieden een financiële dekking over een periode van twaalf jaar. Aan de andere kant variable annuities omvat effecten portefeuilles, geldmarktfondsen effecten en vaste rente rekeningen. Aangezien zij gebonden zijn aan de huidige markt de prestaties zijn zo gemodelleerd op basis van de overeenkomstige beheerde beleggingsfondsen.

* Liquiditeit: Voornamelijk, lijfrenten de beleggers in staat maximaal te trekken naar 15 procent per jaar, zonder enige sanctie. Zij komen meestal met de overlevering heffing die is eigenlijk een straf die eventueel aangerekend investeerder zich terugtrekt van het bedrag vroeg.

Er zijn een aantal lijfrenten die met overgave lasten, biedt een premie aan de investeerders. Deze types hebben iets langer tijd overlevering frames of perioden, en laad iets hogere kosten in vergelijking met elke andere standaard lijfrente in de markt. Voor beleggers die hun geld direct toegang many lijfrentes zijn beschikbaar zonder enige vorm van laden overlevering vergoedingen. Ze bieden geen bonus, maar kunnen iets hogere prijs dan elke andere standaard lijfrente rekening. Ze zorgen voor 100% toegang tot uw geld terug.

Afgezien van dit, bieden zij aanvullende voordelen die kunnen worden beschouwd als volgt:

* Ze bieden pensioensparen aan de mensen die op zoek zijn naar een veilige en laag risico opties om hun geld te investeren.

* Zij draaien de hoofdsom in een levenslange stroom van inkomen.

* Ze bieden financiële kracht aan de investeerders.

* Zij beleggers te helpen te voldoen aan hun ouderdom financiële onzekerheden.

* Ze bieden een inkomen dat u niet kan overleven.

* Ze maken een juiste keuze om onafhankelijk te zijn, zelfs in een oude leeftijd.

* Ze bieden forfaitaire uitkeringen aan de investeerders tijdens het leven van de lijfrentetrekker tijd.

* Ze bieden geld in een forfaitair bedrag voor hospitalisatie, een grote operatie, of zelfs voor de investeringen in woningen.

No comments:

Post a Comment