Oorzaken van de financiële crisis

Wonen en uitgaven Beyond Your Middel

Na een paar jaar, zelfs een kleine, maand-tot-maand een negatieve cash flow zal leiden op de financiële crisis, en het duurt belangrijke veranderingen te overwinnen-bijhouden wat je uitgeeft.

Saving regelmatig zelfs een beetje op een moment, krijg je een kussen waarop u kunt vertrouwen wanneer iets onverwachts gebeurt. Dit betekent dat het denken over sparen voor een grote uitgeven, zoals het kopen van de nieuwste plasma televisie, of het vinden van man
Divorce

Divorce betekent kosten te verhogen, terwijl het gezinsinkomen daalt. Divorce zelf trekt aan juridische kosten, verhuiskosten, en ontelbare andere uitgaven en ze gewoon beginnen te tellen. Bovendien kan je verantwoordelijk voor schuld die je echtgenoot opgebouwde, zoals belastingen auto betalingen, of andere voorbeelden van gezamenlijke plicht.

Om u in de beste positie als divorce optreedt, hebt uw eigen creditcard en is verantwoordelijk over het betalen van het op tijd en het houden van uw saldo naar beneden. Niet al uw lijden gezamenlijke uitgaven onder uw naam, en ervoor zorgen dat uw gezamenlijke activa uit hoofde van zowel uw namen.

Echtscheiding is een stressvolle tijd, en je kunt voelen als splurging op jezelf. Om deze begrijpelijke impulsen in controle, kijken waar je wilt om financieel in een jaar. Na een lagere schuld of hogere besparingen geven u vertrouwen en veiligheid.

Het verliezen van een baan

Met de onvermijdelijke fluctuaties van de Amerikaanse economie en de veranderingen in het Amerikaanse bedrijfsleven, veel Amerikanen zal banenverlies ervaren tijdens hun leven. Werkloosheid is nooit leuk ook niet helpen met het overwinnen van schulden, en als resultaat kan verbinding op alle andere stressvolle dingen in het leven die ervoor zorgen dat de schuld, zoals echtscheiding.

De meeste financiële deskundigen adviseren ten minste drie maanden van uw beschikbare inkomen opgeslagen en beschikbaar is voor noodgevallen, zoals werkloosheid en echtscheiding.

Afhankelijk op de arbeidsmarkt en de algemene gezondheid van de economie, een zoeken naar een baan kunt gemakkelijk drie tot zes maanden - of meer. Zorg ervoor dat toe te passen voor de werkloosheid meteen en laat de voordelen voor de gevolgen van de werkloosheid verminderen. Als je weet van tevoren dat uw bedrijf kan worden afslanking of sluiting, beperk uw uitgaven en beknotten uw uitgaven.

Doe niet te laat te betalen uw facturen of andere kosten moeten maken. Als u niet al uw rekeningen te betalen in volledige, bel uw crediteuren voordat je achter, leg uw situatie, en vragen voor een betaling plan dat kun je betalen wat je kan.

Als je een baan moet nemen met minder loon dan uw vorige baan, passen totaal van de uitgaven die lagere inkomsten en een realistisch plan voor de afbetaling van een schuld die tijdens werkloosheid.

Onverwachte gezondheidsproblemen of medische kosten

Wanneer een gezondheids-of medische Crisis treft u of uw familie, kan het zowel financieel als emotioneel verwoestende. Als werklozen, gederfde inkomsten door middel van medische kosten kan meer dan alleen maar stress. Zelfs met de ziektekostenverzekering, de co-betalingen voegen zeer snel. Bepalen waar je kunt knippen niet-essentiële zaken en ervoor te zorgen dat er geen grote aankopen worden gedaan.

Spoor uw medische en gezondheidszorg kosten zorgvuldig. Accounting fouten - zowel door medische zorgverleners en verzekeraars - zijn niet ongebruikelijk en kunnen onnodig toe te voegen aan uw kosten laag. Ook verkennen van alle opties van uw betaling.

Review rekeningen te zorgen dat ze juist zijn.

Als u over een ziektekostenverzekering, controleer elke prestatie staat om er zeker van bent u ontvangt voor de dekking alle diensten van uw plan biedt.

Als u niet over een ziektekostenverzekering, overleg dan met uw ziekenhuis of zorgverlener over programma's die gratis of met korting te bieden zorg.

Als u niet in staat zijn om uw medische rekeningen te betalen over de aangeboden betalingsvoorwaarden, praten met je huisarts, ziekenhuis of arts over een afbetalingsplan.

Als u geen andere regelmatige rekeningen te betalen in volledige, laat uw schuldeisers weten wat uw situatie zo spoedig mogelijk, en vragen uit te werken realistische betalingsschema's, zodat u niet omhoog beëindigen extra kosten.

No comments:

Post a Comment