Beoordeel Tarts Niet meer welkom geheten door hypotheek-en Credit Card Providers

Naar aanleiding van de recente bewegingen in de creditcard industrie (zie Cashzilla "Rate taarten verliezen het vermogen om kersenoogst") om het aantal mensen van de ene financiële aanbieder naar de andere te verminderen, zijn hypotheekverstrekkers nu op zoek naar dit voorbeeld te volgen.

Abbey is de nieuwste High Street hypothecaire kredietverstrekker aan haar klanten dat zij zijn de kosten geassocieerd met overschakeling uit hun hypotheek tot toenemende melden 225 pond deze vergoeding is bo
Michael Coogan, directeur generaal van de Raad van Mortgage Lenders, zei, "Alle kredietverstrekkers zijn gelet te kijken naar hun honoraria veel nauwer nu". De recente financiële beoordelingen werden toegeschreven aan de vertraging van de woningmarkt, terwijl administratiekosten zijn blijven stijgen, maar David Hollingworth van hypotheekbemiddelaars L & C is overeengekomen met de BBC dat kredietverstrekkers werden de heffing om mensen te ontmoedigen van bewegende opleggen.

De Financial Services Authority adviseert voorzichtig te zijn bij te kijken naar de mogelijkheid van wisselende kredietverstrekkers. "Overstappen kan snijden uw maandelijkse betalingen. Maar je zult moeten afwegen deze maandelijkse besparingen of andere voordelen ten opzichte van de aanloopkosten van het maken van de schakelaar. "

De groei van het aantal consumenten dat de overschakeling van hun financiële dienstverleners heeft voorgedaan als gevolg van de recente groei in het aantal financiële tabellen van in kranten en financiële vergelijking websites zoals Moneynet die zijn gestart om de consument te helpen om de beste tarieven krijgt.

Het gemak waarmee consumenten kunt vergelijken de verschillende tarieven en aanbiedingen die beschikbaar heeft betekende dat financieel product aanbieders gevochten heb voor nieuwe financieel mobiele leden uit andere aanbieders trekken, via speciale aanbiedingen en beperkte zittingsperiode deals. Door gebruik te maken van deze deals de financieel mobiele 'Beoordeel Tarts' hebben kunnen duizenden ponden te vegen hun hypotheek aflossingen, en sommige zijn zelfs ingeschakeld winst door regelmatig te schakelen creditcards.

De belangrijkste strategie die is goedgekeurd door de creditcard maatschappijen zoals ei, Barclaycard, MBNA, Alliance & Leicester, Tesco en Munt, om een beoordeling te taarten te voorkomen, is de invoering van ongeveer 2% transfersom aan alle saldi tussen de kaarten. Kaarthouders zullen dan meestal profiteren van een inleidende periode van maximaal 9 maanden bij een tarief van 0% rente in rekening worden gebracht over de deal periode.

Hoewel de bewegingen zijn bedoeld om de activiteiten van de rente-taarten in te teren op kredietverstrekkers winst te stoppen, veel deskundigen nog zeggen dat, hoewel er meer obstakels, en de voordelen van omschakeling zijn verminderd ten opzichte van het verleden aan, leners kunnen nog steeds geld te besparen door oordeelkundig veranderende between kredietverstrekkers.

Sparen directeur voor Chase de Vere, Sue Hannums, is van mening dat, "Zelfs met deze nieuwe tarieven, die met uitstaande schulden op hun creditcard moeten kijken nog om te verhuizen naar een goedkopere deal. Als ze kunt schakelen ene inleidende bieden de volgende moeten zij aanzienlijke besparingen make over de lange termijn. "

Financieel directeur Stuart Glendenning luidt dat de consument sparen ongeveer 1 miljard pond per jaar door te profiteren van de rentevrije periodes, maar hij vermoedt dat, "De meeste banken nu werken aan een manier om een beoordeling te taarten te ontmoedigen. Dit zal waarschijnlijk komen in de vorm van een meer uitgebreide en duurdere transfersommen, met name voor langere renteloze biedt. "

Martin Lewis, van moneysavingexpert.com, adviseert: "Je moet waakzaam zijn en bereid zijn om opnieuw de overdracht en opnieuw als u wilt besparingen mogelijk te maken. Na een periode van zes maanden rente vrije periode, hoeft u alleen rente te betalen tegen het normale tarief van twee maanden de tijd om alle voordelen te verliezen. En zelfs als je vergeet om van die kaart slechts een dag te gaan na de vrije termijn verstrijkt, betaalt u een hele maand de moeite waard is van belang voor die simpele vergissing. "

Voor de hypothecaire kredietnemers, heeft de introductie van boetes lijken niet alleen bijzonder hard, zoals David Hollingworth van hypotheekbemiddelaars L & C wijst erop, "De meeste mensen klagen hier niet dat er een vergoeding, maar meer over de verhoging van deze vergoeding over de looptijd van de hypotheek, dus als je een deal afsluiten kan een cijfer, als je komt daadwerkelijk switch zijn, dan bent u op zoek naar een heel andere figuur. " Maar de geldschieters zien het als meer van een poging om direct terug te vorderen vergoedingen van de klanten die zijn waardoor ze extra kosten, in plaats van deze kosten in hun algemene rentetarieven waardoor iedereen te betalen.

Het lijkt erop dat de financiële industrie affaire liefde met het aantrekken van klanten van concurrenten is eindelijk afgelopen. Hoewel zijn er nog veel kredietverstrekkers bereid om biedt om klanten te trekken bieden, zijn er ook veel kredietverstrekkers nu op zoek naar rate taarten een bedreigde soorten maken.

No comments:

Post a Comment