South Dakota Ongeclaimd Money - Tientallen Miljoenen en Growing

De bottom sneetje brood in het Dakota sandwich is goed gekend als thuis naar Mt. Rushmore, maar SD is iets vasthielden gelijkelijk een waardevolle maar veel minder bekend. Het Bureau van de Staat Penningmeester is momenteel bedrijf tientallen miljoenen dollars in South Dakota opgeëiste geld dat toebehoort aan de inwoners van de staat. Met een van de kleinste staat de bevolking in de natie, SD burgers hebben zeer goede kansen te ontdekken geld verschuldigd aan hen, als ze weten waar ze moeten kij
Verhoogde inspanningen van de overheid om geld verloren herenigen met de rechtmatige eigenaars hebben geholpen terug te geven een gemiddelde van 2,2 dollar per jaar in de afgelopen jaren, maar het overgrote deel nog steeds gaat niet teruggekeerd, als een gemiddelde van $ 6,7 miljoen wordt overgedragen aan de staat elk jaar. Dit betekent wezen dat het staatsolie fonds groeit jaarlijks door ongeveer $ 5 miljoen. Dus terwijl de overheid penningmeester biedt geen solide totaal, het is redelijk om te veronderstellen dat zij in het bezit hebben van ten minste tientallen miljoenen.

Bij de eerste leren over opgeëiste eigendom, de grote vraag meeste mensen hebben is - Hoe konden mensen eventueel steek dat veel geld? Er zijn een verscheidenheid redenen, maar geloof het of niet er werkelijk bent tientallen miljarden omhoog voor grepen hele land. Meer wel dan niet, maar, is het zo eenvoudig niet melden iedereen van een juiste forwarding adres. Zodra een cheque van een soort is teruggekeerd naar een actief houder, of een houder gewoon verliest het contact met de eigenaar, het begint een "rustperiode". De rustperiode is een tijd periode die moet doorlopen voordat de gelden zijn vastbesloten worden opgegeven of "opgeëiste", en vervolgens overhandigd aan de staat voor bewaring.

Er is een verscheidenheid aan soorten accounts die kan worden opgevraagde middelen mag hebben indien links sluimerend een voldoende lange periode van tijd, maar van de Staat Penningmeester website staat het volgende als de meest gebruikelijke: "spaarrekeningen, lopende rekeningen, onbetaalde lonen of commissies, de voorraden de onderliggende aandelen, un-dividenden uitbetaald, klant afzettingen of te veel betaalde, certificates of deposit, creditsaldi, restituties, postwissels, gestorte levensverzekeringen, un-uitkeringen uitbetaald cheques en cadeaubonnen te beschermen. " Elk van deze account typen heeft zijn eigen unieke rustperiode. In Zuid Dakota, deze perioden scala vanaf 1 jaar tot 15 jaar, afhankelijk van wat soort activum wordt behandeld.

Hoewel de meeste burgers zijn volledig in het duister over de vermiste geld verschuldigd aan mensen die door de overheid, een paar zijn zich bewust van deze fondsen. Maar zelfs degenen die zich bewust zijn over het algemeen geen idee hoe goed zoeken voor hen en terug te nemen wat hen toebehoort. Om te beginnen, slechts een paar opgevraagde zoeksites over nauwkeurige gegevens in hun databases, en nog minder hebben enigszins recent bijgewerkte records. Met miljoenen worden omgedraaid elk jaar, verspreid over duizenden van de rekeningen, de staat kan gewoon niet bijwerken van de records in real-time, waardoor mensen die op zoek aanbiedingen die vaak zeer onvolledig. Dit probleem wordt vermenigvuldigd wanneer we factor in de wisselende ruststadia perioden hetgeen betekent dat getting geen resultaten op dag misschien misleiding wanneer een bepaald activum niet verschuldigd is worden omgedraaid aan de staat voor ander jaar, of het aantal jaren.

No comments:

Post a Comment