Bent Beschermde U Als Devaluatie voordoet?

Een aantal jaren geleden Mexico de peso gedevalueerd, waardoor onrust in de Mexicaanse en de wereldwijde economie. Wat als de Verenigde Staten regering besliste om de dollar te devalueren? Als u houder bent van een promesse, wat zal het effect op uw portefeuille? Rampzalig, naar alle waarschijnlijkheid. U kunt uzelf beschermen tegen een dergelijke gebeurtenis.

Na een record-uitgaven door het Amerikaanse Congres en zelfs nog meer uitgaven "aan de poort te wachten" op het groene licht, zal de U
Controleer uw bestaande notities om te bepalen of deze kunnen worden gewijzigd. Met deze nota kan worden gewijzigd, en voor alle nieuwe bankbiljetten die u aanschaft, benadrukken dat een "devaluatie clause" worden opgenomen in de notitie. Deze clausule bepaalt dat in het geval van een daling in de waarde van de Amerikaanse dollar, de notitie wordt aangepast aan de werkelijke waarde van de notitie weer te geven. Dit is een ware waarde van een bedrag gelijk aan de waarde van de notitie voorafgaand aan devaluatie, zoals bepaald door vergelijking van de indexcijfers van de consumptieprijzen of een andere nauwkeurige economische indicatoren. Ook, zorg ervoor dat u een zin, waarbij de ondertekenaar van de nota ziet af van alle vorderingen en verweren die zich kunnen voordoen als gevolg van de devaluatie, zodat u in staat zullen zijn om de volledige aangepaste bedrag te verzamelen.

No comments:

Post a Comment