Offshore Bankieren in Zwitserland

De Midden-Europese land van Zwitserland is bekend decennia lang als een belastingparadijs en offshore banking bestemming voor de rijken en beroemden. Munten van de term "Swiss Banking" Zwitserland is misschien wel de meest beroemde en bekende belastingparadijs in de wereld.

Alleen betrekking heeft 15.940 vierkante mijlen en omringd door Duitsland, Liechtenstein, Frankrijk, Italië en Oostenrijk, de zee grenzende land van Zwitserland is het meest bekend voor fantastische skiën in de Zwitserse A
Zwitserland kwam voor het eerst de aandacht van de wereldbevolking na de Tweede Wereldoorlog, wanneer het land het bankgeheim wetten bleken te hebben mee bijgedragen tot de regering van Nazi-Duitsland van het onder controle krijgen van de vele fortuinen toebehoorde aan een Duits-joodse bevolking.

Zwitserland heeft 4 officiële taal, bestaande uit Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaanse, met de Duitse het meest voorkomt onder de meer dan 7 miljoen mensen. Waar het Duitse is de meest populaire taal, Engels, Frans en Italiaans ook gebruikt in het gebied van financiën.

Op bijna 40.000 dollar, Zwitserland heeft een van de hoogste BBP in de wereld, waaruit blijkt dat het aantal van burgers betaald de hoogste en meest welvarende bent. Natuurlijk in een land waarvan de economie is opgebouwd rondom een reputatie als een van de grootste hoofdsteden van de bancaire wereld, moet dit geen verrassing.

De officiële munt is de Zwitserse Frank (CHF), die een koers van heeft 1CHF =. 934 cents.

Handel uitvoer bijdrage tot de welvaart van Zwitserland, maar is in de Italiaanse banksector, lang bekend om haar hoge standaarden, liberaal en conservatief beleggingsbeleid monetair beleid, die hebben geholpen Zwitserland een reputatie die is ingesteld in investeringen uit de hele wereld.

Zwitserland hebben een wettelijke basis in het burgerlijk recht. Het kabinet is een federale republiek met een presidentieel kantoor. 7 afdelingshoofden make-up het presidentiële kantoor, dat is vergelijkbaar met het Amerikaanse kabinet. Deze afdelingshoofden worden verkozen om de 4 jaar door de voltallige vergadering. Er is een Supreme Court en 2 huizen in het federaal parlement. Het federale parlement is samengesteld uit de Nationale Raad van 200 leden die zijn gekozen om de vier jaar, en de Raad van State, waarvan 2 leden voor elk van de 26 catons vertegenwoordigen zij heeft.

Zwitserland heeft al vele tientallen jaren gezien als de leider in offshore belastingparadijzen en offshore bankieren. Deze reputatie is tot stand gekomen omdat een investeerder vriendelijke fiscale code, en een bancaire systeem gebaseerd op een aantal van de meest uitgebreide privacy-reglement bestaan.

Urich is de hoofdstad van Zwitserland en is ook het hart van de handel in het land. Van hier, myriaden van de Zwitserse banken doen hun zaken in het overschot van 1,3 biljoen pond per jaar. De financiële sector van Zürich maakt bijna 70% van de economie van hele landen, met offshore banking bij de kern van dat nummer. Gesteund door ijzersterke geheimhouding en privacy wetten, heeft Zwitserland een neutraal beheerd politiek standpunt en een krachtige plek op de wereld offshore-scene. Als u een niet inwoner van de EU, dan is er zijn vele redenen waarom u zou willen overwegen de opening van een Zwitserse bankrekening.

No comments:

Post a Comment