Waarom Baanbrekend ATM software is zo Belangrijke

Technologische ontwikkelingen in de financiële sector niet alleen ons in staat stellen om transacties, rekeningen te betalen en van toepassing voor de rekeningen sneller dan ooit tevoren, maar ze helpen ons ook houden ons geld veilig is. Technologische vooruitgang in allerlei soorten en maten en vaak zo wezenlijk voor het dagelijks leven dat we vaak kunnen ze voor lief nemen. Wij onderzoeken een aantal van de baanbrekende de technologische vooruitgang binnen de bancaire sector te gebeuren in de
De eerste grote technologische vooruitgang binnen de financiële sector is de opkomst en de opkomst van internetbankieren. Internet bankieren eerste vloeide voort uit een uitvinding in de late jaren '80 riep videotex waar mensen konden tonen te verzenden in een telefoonlijn en beheren van hun bankrekening. Een systeem veel meer vergelijkbaar met het internetbankieren we die vandaag kennen werd geïntroduceerd in 1983 en heette Homelink. Homelink toegestaan klanten om hun bankrekeningen te bekijken via de BBC Micro computer evenals transfers te maken en rekeningen te betalen. Online bankieren zoals we die kennen het is echt in vorm tijdens de mid jaren '90 en het internet werd direct beschikbaar is.

Omdat veiligheid en de bescherming van gegevens zijn actueler geworden met de opkomst van internet-bankieren, hebben meer voorschotten betrokken maken van de financiële wereld een veiliger plek. Met behulp van een wachtwoord is niet langer veilig genoeg voor de meeste online bankieren of e-commerce sites. Recent PIN-codes en TAN zijn populair geworden te beschermen mensen online accounts en details. Terwijl een PIN-code is een selectie van nummers gebruikt als een paswoord, een TAN is een one-time password die wordt verspreid met behulp van een beveiligingstoken en vervalt na die een bepaalde transactie. In de afgelopen jaren, zoals phishing scams, pharming en keyloggers Trojan hebben mensen de wachtwoorden met bedreigingen als virussen, hetzij de log van het wachtwoord, omdat het wordt opgenomen of gebruikers onbewust geven hun gegevens in verkeerde formulieren of vragen per email.

Technologische vooruitgang zijn niet louter berust in de wereld van online. Het komt ook voor vele ontwikkelingen geweest in hoe we ons geld fysiek toegang, hoofdzakelijk via pinautomaten. Zoals online bankieren, ATM machines zijn ook onder vuur van criminelen moeten dus een goed evenwicht tussen een gebruikersvriendelijke interface toch veilige staking. De nieuwste software ontwikkelingen ATM gezien hebben de stap naar 'universele' ATM machines die het mogelijk maken mensen van alle talen op dezelfde kiosk gebruiken terwijl banken kunnen koppelen en te volgen en deze ten alle tijden. Gezien de toename van dieven knoeien met ATM machines teneinde valkuil kaarten of registreer hun details, hebben veel bedrijven ontwikkeld discrete camera waardoor ze de veiligheid van degenen behulp de machine terwijl opname elk verdacht gedrag beschermen.

No comments:

Post a Comment