Pas je eigen controles eenvoudig online

Verhuizen geld van de ene plaats naar de volgende, vooral wanneer het betalen van rekeningen is niet echt leuk. Voeg dus waarom niet een beetje stijl aan het proces? Verdwenen zijn de dag van saaie blauwe en bruin controles van de bank in de plastic chequeboek covers. Nu kun je online gaan, uw cheques, en begin de wereld te tonen wat een geweldige stijl heb je!

Banken kwestie basiscontroles zodat we mogen de fondsen in onze rekeningen toegang zonder een prop cash voorhebben zowat. En terwijl
Er zijn banken die een aangepaste check bieden, maar hun ontwerp mogelijkheden zijn zeer beperkt. Er zijn altijd folders in de krant dat kunnen bieden "ontwerper" controles, maar vanwege de kosten, daar de keuzes zijn niet veel beter dan wat De bank biedt. De keuzes je hebt nu vanwege het internetverkeer en bedrijven openstelling hun mogelijkheden in custom afdrukken zijn oneindig.

Of je wilt je liefde voor de sport met de controle, gesierd met het logo van uw favoriete football, honkbal of basketbal team, show of u wilt pronken met je favoriete dieren, of zelfs als u wilt gewoon een reeks van controles die passen bij de "thema" van je leven, zoals bloemen, of aardbeien, vrijwel elk ontwerp dat u kan bedenken is online beschikbaar. Verschillende bedrijven kunt u uw bedrijfslogo toevoegen als deel van de header op de cheque of als een watermerk. U bent zelfs in staat om je eigen kunstwerk of foto's die de cheque zo veel van een individu als jij zal uploaden.

We willen dat onze huizen en onze auto en zelfs onze computers te denken wat we willen in het leven, en met onze cheques nog een andere laan die onze unieke individuele stijl toont is nu net zo eenvoudig als surfen naar een website en een paar knoppen te klikken. De wereld laten zien wie je bent. Ontwerp je eigen aangepaste controles vandaag!

No comments:

Post a Comment