Telecommunicatie Financiering Opties voor Small Business Telecom Bedrijven

Als uw kleine bedrijf waren een kruidenierswinkelopslag of automotive mechanic winkel, meeste elke geldschieter in de VS zou onmiddellijk begrijpen uw businessmodel. Als u moesten benadering hen op zoek naar een lijn kredietbrieven, zouden zij kunnen eerder snel bepalen als uw business is geslaagd bepaalde kleine bedrijven financiering uit hen of niet ontvangen. Echter als eigenaar van een telecommunicatiebedrijf u weet dat dit niet altijd het geval voor uw industrie. Traditionele kredietverstre
Als u een grote multi-nationale telecombedrijf, financiering wemelt voor u gewoon vanwege de enorme bedrag van ontvangsten uw bedrijf maand genereert na maand. Als u echter zijn een klein telecom business, verkrijgen die lijn van krediet kan worden veel moeilijker. Wanneer u een traditionele geldschieter voor financiering aanpak zal u waarschijnlijk vinden dat zij niet doet uw business model en telecommunicatie financiering in het algemeen begrijpen. Het is niet in belang de traditionele bankier om met telecommunicatie bedrijven werken met vorderingen die zijn allemaal kleine bedragen met vele klanten. Algemeen, uw vorderingen nemen 45 of meer dagen te ontvangen na levering van diensten. Omdat deze facturering kwesties zijn uniek voor de telecom industrie kom traditionele kredietverstrekkers niet doorgronden de fijne details en neigen kiezen om met bedrijven deal in meer traditionele rollen.

Zodra uw kleine telecommunicatie business is op solide grond en u kijkt om uw markt basis te verbreden, zijn er drie opties gemakkelijk beschikbaar naar u voor verkrijgen kleine business financiering. Deze drie opties zijn: factoring, activum gebaseerd oplossingen, en investeringskapitaal. Laten nemen een snelle blik op elk van deze opties:

Factoring: is een financiering proces waarmee uw bedrijf om geld lenen tegen haar vorderingen; uw vorderingen worden gebruikt als onderpand voor de lening. De benedenkant aan traditionele factoring is dat dit type financiering algemeen geleverd met hoge rentetarieven. Door vinden een geldgever met telecommunicatie financiering ervaring kunt u soms vinden een lager tarief. Dit maakt factoring een sterke slechts relevant indien u in staat bent om een gespecialiseerde kredietverlener voor de telecommunicatie financiering ervaring te vinden.

Asset Based Solutions: asset based financiering oplossingen te betrekken met behulp van uw bestaande contracten, apparatuur en andere activa, zoals het onderpand voor uw financiering. Dit kan een goede optie om te overwegen als je veel van activa of grote contracten als hefboom worden. Echter, als u eigenaar bent van een heel kleine lokale telecom bedrijf, kan uw onderneming niet over de activa of de contracten voor deze vorm van financiering van werkzaamheden te maken. In dat geval kan investeringskapitaal een goede optie om te overwegen.

Investeringskapitaal: Als uw bedrijf staat open voor het idee van investeringskapitaal, versus een traditionele lijn van krediet, kan investeringskapitaal een win-win situatie voor iedereen.

Terwijl vinden kleine zakelijke financiering kan worden uitdagend in de telecommunicatiesector, is het niet onmogelijk. Als het is tijd voor uw kleine telecombedrijf om uit te breiden moet u overwegen factoring, vermogensbeheer gebaseerde oplossingen en investeringskapitaal als mogelijke opties. Wat uw beslissing kan worden, zolang het past binnen uw lange-termijn business plannen, dan bent u zeker slagen.

1 comment: