Krediet Suisse

Een korte geschiedenis

Het duurde bijna een decennium voordat Credit Suisse opende haar eerste filiaal in Basel, Zwitserland in 1905, terwijl haar eerste filiaal in het buitenland werd geopend veel later, in 1940 in New York. In 1978 begon het bedrijf een samenwerking van de First Boston Corporation. In 1989 CS Holding werd het moederbedrijf van de groep. Na diverse overnames (Bank Leu in 1990 en Zwitserse Volsbank in 1993) en strategische allianties (Swiss Re in 1994 en Winterthur Group in 1<995) CS Holding werd Credit Suisse Group in 1996. In 2000 verwierf het concern Donald, Lufkin and Jenrette, een investment bank. Met het, de desbetreffende bank bezit van een e-commerce software portfolio.

Investment Banking

De Credit Suisse Group wordt georganiseerd in drie divisies: private banking, investment banking en vermogensbeheer. Haar investment banking divisie heet simpelweg "Credit Suisse." De business unit is een belangrijke aanbieder van volledig gamma van financiële producten en diensten in Europa en andere markeringen. Deze omvatten financiële en bancaire adviserende en investeringen producten aan regeringen, corporaties en institutionele beleggers. Zijn primaire specialisatie is innovatie oplossingen voor een volledige spectrum van producten waaronder verkoop en trading, acquisities en fusies, obligaties en aandelenkapitaal underwriting, brokerage diensten en investeringen onderzoek. Operating via 57 bijkantoren in 26 landen, deze deling een wereldleider in de velden van kapitaalmarkten en financiële diensten en investment banking.

Om uit te vinden meer over Credit Suisse, verkennen hun website. Hun website is zo georganiseerd dat er geen manier je kon verdwalen. Pages zijn gestructureerd volgens de afdelingen. Haar site kaart en zoekknop kunnen u ook helpen vinden wat u zoekt.

No comments:

Post a Comment