Aircraft Brokerage

Wie zegt enige echte Estate hebben brokerage? Planes mag niet worden zo heet als panden zijn maar er absoluut is zoiets als vliegtuigen brokerage. Je zou niet eens hebben gedacht dit te bestaan, tenzij natuurlijk, je bent in vliegtuigen jezelf. Hoe vaak horen we van mensen zoek rond voor een goede vliegtuig koopje of hen die ons vragen of we een wilt kopen? En hoeveel keer in een week zien we advertenties in de krant over deze koop? Wie de moeite neemt rekenen?

Dat is waarschijnlijk een van d
Aircraft brokerage, tegenstelling de vastgoedactiviteiten, is niet gereguleerd. Dit betekent dat je heel voorzichtig zijn, want zelfs als er heel veel echt goede makelaars rond, u heeft gewoon uiteindelijk zaken doen met degenen die dat niet zijn. Mensen die zich bezighouden met vliegtuigen ter beschikking stellen zonder dat de essentiële kennis van de business zal alleen u geld kosten en geeft u een kostbare ervaring te behandelen.

Van Natuurlijk, is er altijd de optie om het luchtvaartuig jezelf verkopen. Maar als je rijk genoeg zijn om in het bezit zijn van een, dan kom je waarschijnlijk niet de luxe van rondkijken naar potentiële kopers. Je zou in staat zijn om al het geld pocket uit de verkoop, maar je zou kunnen verliezen veel meer door te dollen met je tijd als je eigen vliegtuigen beursvennootschap.

Aircraft courtage bedrijven luchtvaartuig zijn brokers en dealers tegelijkertijd. En wat's hun verschil? Makelaars zijn die mensen die de verkoper en koper bijeen te brengen en de winst door de Commissie, na een verkoop is gesloten. Een dealer is vrijwel altijd een makelaar zichzelf. Hij koopt het vliegtuig op ongeveer 10-15% minder dan wat de verkoper verkoopt het voor. Sommige handelaars aanvaarden de handel-ins als deel van hun marketing-regeling.

Een goede manier om "" verwijdering van deze vliegtuigen zouden worden door middel van een luchtvaartuig brokerage bedrijf. Echter, omdat er geen regelgeving dat het vliegtuig brokerage business control, is het het beste om tijd te besteden bij het kiezen het meest betrouwbare bedrijf. De goede kan je het beste aanbod en kan instaan voor de kopers van een eerlijke deal ook. Als u moet beslissen over zakendoen met een makelaar, nooit belasten uw woning aan iemand die lijkt niet te veel over vliegtuigen en de hele vliegtuigen makelaardij in het algemeen weten. Hij kan zo zijn lessen te nemen van je vliegtuig en zal u laten eindigen met onnodige uitgaven.

No comments:

Post a Comment