Financiering van de groei Serie - Deel 1

Veel bedrijven een gezamenlijke risico in de markt van vandaag ... toegang tot de hoofdstad. Met kredietverstrekkers en investeerders lusten veranderen - nieuwe levels en verwachtingen ten aanzien van risico en retourneren - veel eigenaren van bedrijven en leidinggevenden zijn links af "hoe kan ik mijn bedrijf te financieren en die kan ik afhankelijk?" In deze serie Financiering van de groei artikelen worden gepubliceerd over de komende paar kwesties, zullen we de huidige markttrends en de finan
Laten we beginnen met uw bank. De meeste bedrijven hebben een of andere vorm van commerciële bankkrediet, zij het een kredietlijn, term lening-, lease, etc. .. Commerciële banken zijn voornamelijk cash flow kredietverstrekkers gebruik van onderpand als backup bron van aflossing. Dus als uw bedrijf is het maken van minder geld dan voorheen, of moeite heeft om winstgevend te zijn, is het waarschijnlijk uw bankier nerveus. Net als u wellicht meer kapitaal en hebben een verzachting van uw cash flow ... de Bank misschien proberen om uw kredietlimiet of slechter bel uw lening te scherpen. Een pro-actieve manier is om de kapitaalstructuur van uw bedrijf te pakken is om te kijken naar je waarschijnlijke kasstroom in de komende een tot twee jaren en de totale behoefte (hoeveel, wat voor, en wanneer) vast te stellen. Het kan zijn dat u een verschillende delen van uw balans met kredietverstrekkers die zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van de activa te herfinancieren.

Bijvoorbeeld - Als uw bedrijf heeft vaste activa die zijn betaald met uw lijn van krediet, kan je bedenkt herfinanciering van hen met kortlopende schulden of een lease-overeenkomst. Zelfs als u niet recentelijk meer voor te betalen met lijn, kunt u beschouwd als een sale-leaseback van onroerend goed of de bestaande vaste activa om een deel van het geld geïnvesteerd in deze activa gratis. Elk van deze technieken kunnen gebruikt worden om de vraag op uw lijn van krediet-en makkelijke druk vrij dat u kunt ervaren. Een ander alternatief voor het traditionele kredietlijn is een activum gebaseerd lijn die beter te volgen is door de kredietverstrekker .... beschikbaarheid is rechtstreeks gekoppeld aan openstaande vorderingen en de inventaris. Een duurdere aanpak factoring en bestelling financiering.

We hebben vastgesteld dat het beste oplossing begint bij het einde in gedachten ... wat inhoudt dat het beheer van de algemene strategie herhalingsbezoeken bij het opbouwen van de onderneming en neemt een lange-termijn visie van de financieringsbehoefte. Dan ruggen van de huidige situatie en hoe corrigeren of aan te passen, zodat deze om vooruit te komen.

No comments:

Post a Comment