Het versturen van geld - Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan Valuta en wisselkoersen

Wanneer het proberen om geld te verzenden naar China, er zijn verschillende dingen die nog nooit de meeste mensen beschouwen. Het belangrijkste dat de meeste mensen niet denken bij het verzenden van het buitenland geld is wat de munteenheid van de begunstigde gaat krijgen wanneer ze eindelijk de middelen te verzamelen.

Mensen sturen geld naar China moet onthouden, de verzender kunnen het geld in US dollars sturen, maar de ontvanger belandt verzamelen in het Chinees Yuan. Sommige soorten van< overdracht zullen de diensten omrekenen van valuta als onderdeel van de overdracht, maar in sommige gevallen de wisselkoers leunt in de gunst van de overdracht onderneming. Dit betekent dat de ontvanger zal eindigen met minder dan de marktwaarde van de conversie.

Typisch, de wisselkoersen dat een overdracht diensten gebruik worden bepaald door hen, die wellicht niet worden beschouwd een nog wisselkoers. De enige manier om waarborgen dat de wisselkoers eerlijke is is te gebruiken een bank wire transfer service, maar dat opent alle soorten kwesties voor zowel de afzender en de ontvanger.

Als u geld naar China via een bank, zowel de zender als de ontvanger op een bankrekening hebben met de respectieve banken. Betekenis dat de zender heeft zijn eigen bankrekening hebben bij de verzendende bank, en de ontvanger heeft om een account hebben bij hun bank. De reden voor dit heeft te maken met het vermogen van de regering om spoor van geld houden, dat komt en gaat uit dit land, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er geen illegale activiteiten bezig met de overdracht.

Dit alles is goed als de afzender en ontvanger zijn beide in de buurt wonen van hun respectieve banken, maar kan een probleem zijn als, zeg, de afzender woont in de Verenigde Staten en de ontvanger was in China op vakantie. Het versturen van een geld naar China, waar de ontvanger zou kunnen niet leven of hebben een bankrekening kan moeilijk zijn.

Als de ontvanger kan niet instemmen met de overdracht gedaan door een bank, dan zijn er slechts een paar opties overblijven. Dit zijn enkele opties omvatten een telegram-stijl de overdracht waren de ontvanger gaat naar een erkende locatie en int het geld. Deze plaatsen misschien niet de beste wisselkoersen, maar ze zullen de afzender toegang te krijgen tot de middelen te helpen.

De meest effectieve manier om geld en toegang krijgen tot de beste wisselkoers overdracht is te gebruiken een pre-paid creditcard. Met het gebruik van pre-paid credit cards, kan de afzender online gaan en het geld op de kaart, en de ontvanger kan die kaart gewoon te nemen om een ATM-machine en toegang te krijgen tot het geld. Momenteel is het versturen van geld naar China heeft nog een paar problemen, maar in de tijd problemen, zoals valuta en wisselkoers wordt minder een probleem.

No comments:

Post a Comment