Citizen's Advice en de hypotheek Industrie Lock Horns

Recent de Citizen's Advice Bureau (CAB) heeft bekritiseerd de hypotheekwaarde industrie voor toenemende de achterstallige problemen voor kredietnemers vanwege hun achterstallige management processen. Deze werd ondersteund door een string casestudies die het CAB had opgesteld totaal ruim 1.200 mensen's verhalen.

In het verslag staat dat hypothecaire kredietverstrekkers zijn te snel orders te zoeken rechter het bezit tegen kredietnemers en dat zij te onderhandelen met de leningnemers als dit is< een gevaarlijke situatie voor hen zo veel kredietnemers als zij gepaard gaan in een hoek zijn toevlucht te nemen tot het opdoemen van leaseback-regelingen die hebben geleid aanvragers van leningen dakloos gevolg van deze procedure.

Tussen terugneming orders en de leaseback haaien cirkelen ze leners lijken voor een daling vast te stellen en het CAB, zegt dat de Hypotheekverstrekkers doen weinig om dit resultaat te bestrijden. Inmiddels is de Raad van hypothecaire kredietverstrekkers heeft ontslagen in het verslag beweren dat het te simplistisch in zijn kritiek.

De CML wees erop dat de soorten van mensen die te bereiken om advies de burger doorgaans verdienen lager dan het nationale gemiddelde en zijn per definitie degenen die niet in geslaagd om een bevredigend achterstallige beheersplan te bereiken met hun kredietverlener.

Met zowel partijen die beweert de oorzaak van veel van de problemen die leners is geplaatst op makelaars die niet handelt goed, in sommige gevallen mensen met een grote hypotheeklasten, alsmede andere schulden van creditcards, zijn being aanbevolen om re-hypotheek waar ze gedwongen worden om nog meer over hun aflossingen te betalen.

Het CAB heeft opgeroepen een lijst van veranderingen met inbegrip van, vraagt de FSA en fair-trading om ervoor te zorgen kredietnemers eerlijk en niet behandeld wordt mis-hypotheken verkocht, evenals het krijgen van het ministerie van Justitie om ervoor te zorgen dat de terugneming is een laatste kans inspanning niet de norm voor leners die worstelen om de betalingen te voldoen.

Of deze veranderingen worden gebracht door te geven zal nog te bezien, maar voor nu tenminste kredietnemers die moeite hadden hun benarde situatie openbaar gemaakt en hopelijk actie zal zo worden genomen dat ze niet mis-verkochte hypotheken en dat ze voldoende ondersteuning.

No comments:

Post a Comment