Cash voor Clunkers - Info over een programma dat een "Smashing 'Succes

De drie miljard dollar slopen programma, bekend als Cash voor Clunkers ter beschikking gesteld door de Amerikaanse overheid, is een schijnbare succes als voertuigen door de miljoenen werden geruild voor zuinigere auto's en vrachtwagens. Cash voor Clunkers info, over dat federaal run programma is traag te vinden omdat zij eindigde op 1 november 2009.

1 juli 2009 was de officiële start

Zoals gepland, was er een boost in auto verkopen wanneer het programma begon op 01-7-2009 en dat hielp de e
Oorspronkelijke plan was miljard dollar voor de handel ins

Het oorspronkelijke plan was om een miljard dollar krediet te worden uitgekeerd aan burgers die in hun gas guzzler ingeruild voor een veiliger, schoner branden, en zuinigere auto tussen de datum van 1 juli 2009 en 24 aug 2009. Volgens de beschikbare Cash voor Clunkers info dit bedrag vrijwel uitgeput was door de dertigste juli 2009 en dit was het gevolg van een extreem hoge vraag. Congres keurde vervolgens nog eens twee miljard dollar aan het succesvolle programma steun.

Deze voertuigen die zich in verhandeld moesten voldoen aan bepaalde criteria

Voertuigen moeten worden verhandeld rijklaar

De handel in voertuigen waren te zijn geregistreerd en verzekerd voor een jaar voorafgaand aan de handel in

Voertuigen moeten minder dan vijfëntwintig jaar oud op de datum van de handel in

De handel in voertuigen krijgen minder dan achttien mijl per gallon gas

Dealers moeten openbaart de "schroot waarde" van het voertuig door schatting en dat bedrag zal worden toegevoegd aan de korting (niet in plaats van deze korting)

Vervanging voertuigen moeten worden gekocht of geleasd een minimum van 5 jaar

Nieuwe of vervangende voertuig moet zijn retail-prijs van minder dan vijfenveertigduizend dollar en hebben een brandstofverbruik cijfer van ten minste tweeentwintig mijl per gallon

Volgens de beschikbare Cash voor Clunkers info het programma een succes was

Op de zesentwintigste augustus 2009 werd gemeld via Cash voor Clunkers info dat sommige +690,114 transacties werden gemeld door dealers voor een totaal van bijna drie miljard dollarswaarde van rabatten. Toyota blijkbaar de meeste voertuigen verkocht, zoals zij beweerden 19,4% van de totale verkoop op de handel inch General Motors werd een goede tweede met 17,6%, gevolgd door Ford op 14,4%. Het gemiddelde van de brandstofefficiëntie toegekend aan de handel in voertuigen tot net onder de zestien mijl per gallon bedroeg en dat, in vergelijking met de bijna vijfentwintig mijl per gallon voor die nieuwe auto die waren gekocht om deze benzineslurpers te vervangen bleek het programma was zeer succesvol.

CARS

Volgens Cash voor Clunkers info heette het bijstand van de consument te recyclen en opslaan Programma (CARS) of officieel de Aanvullende kredieten Akte van 2009. Zodra de voertuigen werden ingeschakeld bij de dealers voor de handel in deze moest worden gesloopt of verwoest. Cash voor Clunkers info heeft bepaald dat dit naar behoren werd uitgevoerd door het uitschakelen van de motoren van die voertuigen.

No comments:

Post a Comment